Jezikovni tečaji v tujini za otroke z organiziranim spremstvom

solafklondonnaj10

  • Ste razmišljali, da bi svojega otroka poslali na tečaj jezika v tujino?
  • Imate pomisleke glede varnosti in spremstva?
  • Se je vaš otrok že lansko leto navdušil nad tečajem v tujini in bi rad dogodivščino ponovil?
  • Mogoče bi letos preživeli družinske počitnice malo drugače?

 

Na Jezikovnem centru Nista bomo letošnje poletje poskrbeli za vodeno spremstvo otrok in najstnikov na jezikovne počitnice v tujino. Tečajnike bo do mesta nastanitve pospremili predstavnik naše jezikovne šole, ki bo ves čas programa skrbel za nemoten potek počitnic in prijetno vzdušje.

 

Zakaj smo se odločili za vodeno spremstvo?

Kljub temu, da poteka v jezikovnih kampih 24/7 varstvo s strani predstavnikov jezikovne šole, ki budno spremljajo otroke ves čas njihovega bivanja, bo prisoten tudi naš predstavnik. Otroci in najstniki bodo imeli možnost, da se nanj obrnejo v najrazličnejših primerih, ko bi potrebovali dodatne informacije ali le vzpodbudno besedo. Tudi v primeru, če bi prišlo do kakršnihkoli nepredvidljivosti, na katere vnaprej ne moremo vplivati, bo naš predstavnik ustrezno ukrepal in poskušal zadevo rešiti na kraju dogajanja. Naš spremljevalec bo z vami potoval na letalu, pa vse od letališča do mestna nastanitve in nazaj. Izpostaviti pa moramo, da je izvedba jezikovnega programa v celoti pod okriljem jezikovne šole v tujini.

Spremstvo je pogojeno z zadostnim številom udeležencev. Vašo letalsko karto bomo rezervirali po Vaši prijavi na jezikovne počitnice. Leteli bomo z nizkocenovnim prevoznikom.

 
Starši, se izogibate skupinskim odhodom na jezikovni tečaj, ker se bojite, da bi bilo v skupini vašega otroka preveč Slovencev?

Na Nisti poskušamo rešiti tudi ta problem! Za skupinske odhode imamo izbrane le šole, ki nudijo več jezikovnih centrov (4–7 centrov). Na ta način se tečajniki, ki potujejo na jezikovne počitnice v tujino, prerazporedijo med centri, kar omogoča, da je v posameznem centru od 1 do 5 Slovencev. Na ta način spodbujamo naše tečajnike, da uporabljajo le jezik, ki se ga učijo.

 

Spodaj si lahko ogledate obširno ponudbo jezikovnih šol, kjer bodo naši varovanci letošnje poletje preživeli nepozabne, predvsem pa poučne jezikovne počitnice. In ne pozabite, jezika se je najlažje naučiti tam, kjer je doma!

Tečajniki, ki bodo svoje jezikovne počitnice rezervirali do 31. marca 2023, so upravičeni do plačila stroškov spremstva in organizacije tečaja v vrednosti 50€. Zato pohitite!

Že več kot 25 let organiziramo tečaje jezikov zato vemo, kaj pomeni kvaliteta v tujini!

 

Izberite kamp v tujini s spremstvom našega predstavnika:

1. Angleščina – CAMBRIDGE (Odhodi: 25.6.2023, 9.7.2023, 23.7.2023 in 6.8.2023):

 

2. Angleščina – LONDON (Odhodi: 9.7.2023 in 23.7.2023):

 

3. Angleščina – MALTA (Odhod: 2.7.2023):

 

 4. Nemščina – BERLIN (Odhod: 2.7.2023):

 

 5. Italijanščina – LIGNANO (Odhod: 16.7.2023):

 

6. Španščina – ŠPANIJA (Odhod: 16.7.2022):