Emerald – otroci in najstniki

prijavnica

 • Primer programa

 • Slike

 • Video

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Šola je bila ustanovljena leta 1986 in je kmalu postala ena izmed vodilnih šol za poučevanje angleškega jezika. Šolo vsako leto obiščejo tečajniki iz 40 različnih držav iz celega sveta, katerim se zagotavlja kvaliteta in visoki standardi poučevanja tujega jezika. Učenje jezika pa so razširili tudi preko Atlantika, in sicer v eno najpopularnejših mest – New York. Če se boste torej odločili za izredno kvalitetno usvajanje jezika, sta vam na dve lokaciji, v Dublinu in v Angliji. V Dublinu ponuja šola med letom dva centra – Milltown Park in Palmerston Park. Milltown Park, ki je bil včasih del Trinity Collegea, ima čudovit kampus z velikimi travniki in se nahaja v znanem delu Dublina, ki je obkrožen z odličnimi restavracijami, kavarnami, trgovinami in tradicionalnimi pubi. Palmerson Park se nahaja na mirnejšem območju, ki je 6 minut oddaljen s tramvajem. Tudi v Angliji ponuja šola tri centre v Londonu in okolici Londona, in sicer Rose Bruford College, Cobham Hall in St George’s Ascot.

  Kliknite in si poglejte ostale programe šole →

   

  O programih: Iz Dublina v Anglijo – ta program je idealen za študente, ki se želijo naučiti angleščine v eni izmed naštetih zanimivih destinacij in spoznati nove prijatelje z vsega sveta. Učenci uživajo tudi izven šolskih klopi, saj ponuja šola zanimiv in pester spremljevalni program, ki vključuje oglede kulturnih znamenitosti, bogat športni program ter številne druge dejavnosti, kot so: ples, glasba, gledališče, umetnost …Športnim navdušencem pa ponujajo prav posebne programe, ki združujejo ure angleščine z lekcijami svojega priljubljenega hobija. V Dublinu se lahko otroci in najstniki poleg tečaja angleščine bolje spoznajo z golfom, nogometom, sabljanjem, jahanjem ali ragbijem. Pod okriljem izkušenih mentorjev oz. trenerjev potekajo v popoldanskih urah treningi z vajami. Ker poteka vse v angleškem jeziku, se tečajniki na njim prijeten in zanimiv način naučijo jezika še veliko bolje, saj razširijo besedišče na njim zanimivem področju. Zelo zanimiv program ponujajo tudi v centru Londona, ki se imenuje Discover London in vključuje kar 6 izletov na teden.

   

  JEZIKOVNE POČITNICE ZA OTROKE, NAJSTNIKE IN MLADE ODRASLE V DUBLINU ALI V LONDONU

  O tečajih v Dublinu: Najstniki in mladi odrasli stari od 11 do 20 let se lahko med poletjem tečaja udeležijo v Dublinu. Izbirajo lahko med spošnim tečajem (Multi-activity) – 15 ur učenja angleščine na teden, intenzivnim tečajem – 21 ur na teden, tečajem za mlade odrasle – 20 ur na teden ali Trinity STEM tečaja, kjer imate 10 ur angleščine in 10 ur učenja štirih predmetov (znanost, tehnologija, inženirstvo in matematika). Bivanje je urejeno pri skrbno izbrani družini gostiteljici, ki vam bo ponudila s polnim penzionom ali pa v študentski rezidenci, kjer imate prav tako na voljo polni penzion. Maksimalno število tečajnikov v razredu je 15, ena lekcija pa traja 60 minut. Na voljo so tečaji za vse stopnje znanja angleščine, od začetnikov do visoko nadaljevalcev. V Dublinu lahko tisti, ki bivate pri družinah, proti doplačilu naročite tudi vsakodnevna topla kosila.

  Primer programa aktivnosti:

   

  SLIKE:

   

  VIDEO:

   

  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • Starost od 11 do 17 let ali od 16 do 20 let
  • 15-21 lekcij angleščine na teden,
  • 1 lekcija = 60 min.,
  • Bivanje pri družini ali v rezidenci,
  • Polni penzion,
  • Bogat program družabnih aktivnosti,
  • Vsakodnevni prevoz na aktivnosti,
  • Celodnevni izlet vsak vikend,
  • Uvrstitveni test,
  • Cerifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • Uporaba slovarjev in učnih pripomočkov,
  • Vse registracije,
  • Paket za športnike (samo če izberete določen šport).

   

  DUBLIN:

  Bivanje pri družini:

  Na programe Multy-Activity, Intenzivna angleščina in Mladi odrasli se lahko prijavite med 30.6. in 11.8.
  Na program STEM se lahko prijavite med 14.7. in 28.7.
   
  Bivanje v rezidenci:

  Na program Multy-Activity se lahko prijavite med 30.6. in 4.8. v Alexandra College in med v 23.6. in 11.8. v Trinity Hall.
  Na program Intenzivna angleščina se lahko prijavite med med 23.6. in 11.8.
  Na program Mladi odrasli se lahko prijavite med 30.6. in 11.8.
  Na program STEM se lahko prijavite med 14.7. in 28.7.
   

  LONDON:

  COBHAM HALL

  Cobham Hall je lociran v okrožju Kent, ki je od centra Londona oddaljen le 30 min. Nahaja se v stari angleški stavbi iz 16. stoletja, obdani s prelepim parkom. Na kampusu se nahajajo tudi dobro opremljen fitnes, plesni, gledališki studio in umetniški studio, teniško igrišče in notranji ogrevan plavalni bazen. Program Multy-activity vključuje polni penzion in je namenjem osebam starim 10-17 let, ter pokriva vse stopnje znanja. Zajema 15 lekcij na teden, ki se izvajajo v skupinah z največ 15 učenci (povprečno 10), ena lekcija traja 60 minut. Program družabnih aktivnosti zajema popoldanske in večerne aktivnosti, ki se izvajajo na kampusu in so lahko športne aktivnosti (nogomet, košarka, kriket, plavanje), ples, kuhanje, iskanje zaklada, karaoke, kviz, talent show,…. Vsak teden pa so na programu po 2 poldnevna izleta in 1 celodnevni izleti. Lahko pa se prijavite tudi na intenzivno angleščino, kjer imate vsak teden še dodatnih 6 lekcij angleščine s poudarkom na konverzaciji in govorjenju. V ceno je vključeno 24 urno varstvo.

  Primer družabnih aktivnosti za Cobham Hall:

  VIDEO:

  CENE:

  Na program Multy-Activity se lahko prijavite med 30.6. in 11.8.
  Na program Intenzivna angleščina se lahko prijavite med 30.6. in 11.8.

   

  ST GEORGE’S ASCOT

  St George’s Ascot je bil ustanovljen leta 1877. Nahaja se v centralnem Ascotu, okrožje Berkshire, znano po prelepi naravi. Med bivšimi učenci sta bila tudi Winston Churchill in princesa Beatrice. Odlična lokacija predstavlja izhodiščno točko za oglede turističnih atrakcij, kot so Oxford, Thorpe Park, Windsor Great Park, od Londona je kampus oddaljen 40km. Na kampusu se nahajajo gledališki, umetniški, plesni studio, plavalni bazen, gledališče s 300 sedišči, telovadnica, 3 igrišča za lakros, 8 teniških igrišč ter 6 igrišč za netball. Program Multy-activity vključuje polni penzion in je namenjem osebam starim 11-17 let, ter pokriva vse stopnje znanja. Zajema 15 lekcij na teden, ki se izvajajo v skupinah z največ 15 učenci (povprečno 10), ena lekcija traja 60 minut. Program družabnih aktivnosti zajema popoldanske in večerne aktivnosti, ki se izvajajo na kampusu in so lahko športne aktivnosti (nogomet, košarka, kriket, plavanje), ples, kuhanje, iskanje zaklada, karaoke, kviz, talent show,…. Vsak teden pa so na programu po 2 poldnevna izleta in 1 celodnevni izleti. Lahko pa se prijavite tudi na intenzivno angleščino, kjer imate vsak teden še dodatnih 6 lekcij angleščine s poudarkom na konverzaciji in govorjenju. V ceno je vključeno 24 urno varstvo.

  Primer družabnih aktivnosti za St George’s Ascot:

  CENE:

  Na program Multy-Activity se lahko prijavite med 7.7. in 4.8.
  Na program Intenzivna angleščina se lahko prijavite med 7.7. in 4.8.

   

  ROSE BRUFORD COLLEGE

  Nahaja se v predmestju Sidcup, na juhovzhodu Londona, obdan s parkom Lamorbey. Zaradi odlične lokacije je šola od centra Londona oddaljena le 20 minut vožnje z vlakom, prav tako je dobra izhodiščna točka za izlete v Brighton, Winsdor in Cambridge. Rose Bruford College je znana dramska akademija, locirana v parku Lamorbey iz 16. stoletja. Namestitev je oddaljena 10 minut hoje od kampusa. Kampus obsega gledališče s 300 sedišči, gledališče z 100 sedišči, zunanji oder, rekreativni center (plavanje, košarka, namizni tenis, nogomet). Šola Emmerald na tej lokaciji ponuja program Discover London, ki je primeren za najstnike stare 14-17 in mlade odrasle 16-18 let, ki si želijo podrobno ogledati London. Program vključuje polni penzion, ter 15 ur lekcij na teden, ena lekcija traja 60 minut. Primeren je za vse stopnje znanja. V skupino je vključenih največ 15 učencev (povprečno 10). Program družabnih aktivnosti zajema vsakodnevni obisk Londona (5 poldnevnih izletov v London na teden, 1 celodnevni izlet izven Londona, ter druge družabne aktivnosti). Izleti v London so lahko Greenwich, British Museum, Tower of London, London Market, Westminster,… Izleti izven Londona pa so lahko v Brighton, Winsdor, Cambridge,… V ceno je vključeno 24 urno varstvo.

  Primer družabnih aktivnosti za Rose Bruford College:

  CENE:

  Na program Discover London se lahko prijavite med 30.6. in 28.7.

   

  LOKACIJE ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<