Šola v turističnem središču

prijavnica

O šoli: Šola se nahaja v mestecu Limassol – drugem največjem mestu na otoku. Mesto vam z bogato zgodovino ponuja številne oglede muzejev, tipične mediteranske kavarne in sončne plaže. Na šoli pa vam nudijo prost dostop do interneta, bogato založeno knjižnico, šolski bar in organiziran prevoz od šole do mesta nastanitve in nazaj (10 min vožnje). Tečaj angleščine na Cipru je več kot odličen način kako združiti prijetno s koristnim – odličen jezikovni program namreč združite s čisto pravimi počitnicami ob morju. Je odlična destinacija za družine in tiste, ki obožujete sonce, saj je na Cipru kar 360 dni na leto obsijanih s soncem. Otok ima bogato zgodovino in kulturno dediščino, ki vam jo bodo na šoli še dodatno predstavili. Vsi učitelji na šoli so rojeni govorci angleškega jezika in imajo izkušnje s poučevanjem angleščine kot drugega oz. tujega jezika.

Prosti čas: Na šoli ni poskrbljeno samo za učenje jezika, temveč si prizadevajo, da spoznate nove prijatelje in se imate odlično tudi izven šolskih klopi. Prav zato organizirajo spoznavne večere, oglede srednjeveškega Cipra, Salsa večere na plaži, piknik, ogled vodnega parka in številne druge dejavnosti.  Ker pa je na Cipru toliko dogajanja, boste svoj prosti čas lahko izkoristili po lastnih željah. Na šoli deluje informator, ki vas bo obveščal o vsem dogajanju na otoku in vam pomagal izbrati primerne aktivnosti.

Kliknite spodaj in si poglejte ostale programe šole:

 

 

TEČAJ ANGLEŠČINE NA CIPRU (LIMASSOL)

 O tečajih: Tečaji potekajo v skupinah z maksimalno 12 tečajniki, izbirate pa lahko med standardnim in intenzivnim tečajem ali individualnimi urami. Vse tečaje vodijo rojeni govorci jezika. Glede na vsebino vam na šoli nudijo še konverzacijski tečaj, tečaj poslovnega jezika ali tečaj kot pripravo na mednarodni certifikat – IELTS.

CENE TEČAJEV:

Cena vključuje:

  • Tečaj po izbiri,
  • Št. lekcij po izbiri,
  • Infotočka od pon. so pet.,
  • Certifikat šole,
  • Brezžični interniet.

Za cene in dodatne informacije, Vas prosimo da nas kontaktirate!

 

NASTANITEV: Tečajniki lahko bivanje v enem izmed hotelov, ki jih šola ponuja v turističnem območju Limassola, v študentski rezidenci ali apartmaju. Nastanitve se nahajajo v neposredni bližini plaže in nočnega življenja ter max. 10 min vožnje do mestnega jedra.V ceno nastanitve je vključen tudi dnevni prevoz do šole in nazaj.

  • Študentska rezidenca

Prehrana: tečajniki si sami pripravijo obroke Opis: novozgrajena študentska rezidenca se nahaja le nekaj minut hoda od šole (7-10 min) in od starega mestnega jedra ter 5 min vožnje z avtom do plaže. Tečajniki si delijo sobo (dvoposteljne sobe), dnevno sobo, kopalnico, jedilnico in kuhinjo, kjer si lahko sami pripravljajo dnevne obroke.

CENE NASTANITVE:

Za cene in dodatne informacije, Vas prosimo da nas kontaktirate!

 

>Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<