Šola v turističnem središču – otroci in najstniki

prijavnica

O šoli: Šola se nahaja v mestecu Limassol – drugem največjem mestu na otoku. Mesto vam z bogato zgodovino ponuja številne oglede muzejev, tipične mediteranske kavarne in sončne plaže. Na šoli pa vam nudijo prost dostop do interneta, bogato založeno knjižnico, šolski bar in organiziran prevoz od šole do mesta nastanitve in nazaj (10 min vožnje). Tečaj angleščine na Cipru je več kot odličen način kako združiti prijetno s koristnim – odličen jezikovni program namreč združite s čisto pravimi počitnicami ob morju. Je odlična destinacija za družine in tiste, ki obožujete sonce, saj je na Cipru kar 360 dni na leto obsijanih s soncem. Otok ima bogato zgodovino in kulturno dediščino, ki vam jo bodo na šoli še dodatno predstavili. Vsi učitelji na šoli so rojeni govorci angleškega jezika in imajo izkušnje s poučevanjem angleščine kot drugega oz. tujega jezika.

Družabne aktivnosti: Za otroke in najstnike je poskrbljeno z izredno pestrim programom aktivnosti, ki se odvijajo popoldne in zvečer. Zanje je vsak teden vnaprej pripravljen program aktivnosti, kjer ste vrstijo: aktivnosti ob bazenu oz. na plaži (aerobika, zumba, ples), fotografski in filmski krožek, ročna dela, nogomet in odbojka, animacijske igre (mr & mrs language explorer, karaoke, talent show, mini olimpijada, kvizi, disco night …), vsak dvotedenski program vključuje dve celodnevni ekskurziji, kjer tečajniki bolje poznajo zgodovino in kulturo Cipra.

Kliknite in si preberite več o šoli →

 

 

JEZIKOVNE POČITNICE ZA OTROKE IN NAJSTNIKE NA CIPRU

O tečaju: Poletni tečaji so namenjeni otrokom od 7 do 21 leta. Vsebina in program aktivnosti sta prilagojena letom, poudarek pa je predvsem na vsakodnevni komunikaciji. Celoten program obsega 20 oz. 25 lekcij na teden (1 lekcija = 45 minut), nastanitev v hotelu s polnim penzionom in 24/7 varstvo pod budnim očesom učiteljev in mentorjev.

CENE JEZIKOVNIH POČITNIC:

Program najstniki na Cipru vključuje:

  • 20 oz. 25 lekcij na teden,
  • Bivanje v Hotelu oz. Apartmajih,
  • Polni penzion,
  • Učno gradivo,
  • Cerifikat šole,
  • 1 celodnevni in 1 poldnevni izlet na teden,
  • Dnevne aktivnosti: vsak dan,
  • Večerne aktivnosti: vsak dan,
  • 24/7 nadzor s strani šole.

Za cene in dodatne informacije, Vas prosimo da nas kontaktirate!

 

>Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<