Experience English – London, Manchester, York, Edinburgh

prijavnica

 • O šoli v Londonu

 • O šoli v Manchesteru

 • O šoli v Yorku

 • O šoli v Edinburghu

 • Video

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Jezikovna Šola Experience English predstavlja združitev štirih izjemno kvalitetnih jezikovnih šol z dolgo tradicijo delovanja po vsej Veliki Britaniji. Center v Edinburghu je bil ustanovljen leta 2002 in ponuja široko paleto izjemno kvalitetnih tečajev angleškega jezika ter raznoliko infrastrukturo. Šola se nahaja na George Street, ki slovi kot najbolj prestižna mestna ulica. Center v Yorku je bil ustanovljen leta 1997. Mesto je majhno, a dinamično ter slovi po svoji varnosti in gostoljubnosti. Šola v Yorku ponuja idealen kraj za učenje jezika v prijetnem in domačem vzdušju. Najstarejši med centri je šola angleškega jezika v Hampsteadu. Ustanovljena je bila leta 1977. Gre za uveljavljeno in zelo cenjeno jezikovno šolo iz Londona. V Manchestru pa vas bodo z veseljem sprejeli na akademiji, ki se lahko pohvali z največjo narodnostno raznolikostjo.

  Kliknite spodaj in si poglejte ostale programe šole:

   

  LONDON – Hampstead School of English: Tečaji potekajo od ponedeljka do petka. V ustrezno skupino ste umeščeni na podlagi uvrstitvenega testa, ki ga opravite prvi dan tečaja. V dopoldanskem času se zvrstijo tri ure pouka od 9:00 do 12:30. Kasneje pa si lahko privoščite kavo ali čaj s sošolci v številnih kavarnah in čajnicah, ki jih najdete v neposredni bližini šole. Vsak teden boste deležni povratne informacije, kako napredujete, kje so vaše šibkosti in kje prednosti. Urili se boste v izgovarjavi, branju, pisanju in govoru. Izbirate lahko med 20 ali 25-urnim tečajem. Poleg splošnega jezika so na voljo še tečaj poslovne angleščine, priprava na certifikat IELTS in angleščina kot priprava na vpis na angleško univerzo. Šola organizira tudi različne družabne dejavnosti, ki jih vodijo predstavniki šole.

   

  MANCHESTER – Manchester Academy of English: Manchester je odlično mesto za učenje angleščine. Šola je akreditirana s strani British Councila ter drugih organizacij, kot so EAQUALS in ISI. Je tudi uradni izpitni center za Cambridge ESOL izpite. Leta 2013 je šola prejela priznanje za odličnost pri usposabljanju učiteljev za poučevanje angleščine kot tujega jezika (Best CELTA Training Centre). V dopoldanskem času boste imeli tri ure pouka od 9:15 do 12:35. Vsak teden boste deležni povratne informacije, kako napredujete, kje so vaše šibkosti in kje prednosti. Urili se boste v izgovarjavi, branju, pisanju in govoru. Izbirate lahko med 20 ali 25-urnim tečajem. Popoldneve imate proste in jih lahko izkoristite za raziskovanje mesta. Ob večerih se vrstijo različni družabni dogodki in aktivnosti. Nekateri so brezplačni, drugi proti doplačilu.

   

  YORK – English Language Centre York: Na šoli vas bodo prijazno prejeli in umestili v ustrezno skupino na podlagi vašega predznanja. V dopoldanskem času boste imeli tri ure pouka od 9:00 do 12:30. Vsak teden boste deležni povratne informacije, kako napredujete, kje so vaše šibkosti in kje prednosti. Urili se boste v izgovarjavi, branju, pisanju in govoru. Izbirate lahko med 20 ali 25-urnim tečajem. Poleg splošnega jezika so na voljo še tečaj poslovne angleščine, priprava na certifikat IELTS in angleščina kot priprava na vpis na angleško univerzo. Popoldneve imate proste in jih lahko izkoristite za raziskovanje mesta. Med vikendi so organizirani izleti v bližnje kraje, kot so Yorkshire Dales, obala Yorkshire ali celo London! Na šoli brezplačno potekajo tudi 4 delavnice na teden: delavnica pisanja, delavnica komunikacije, delavnica branja in delavnica poslušanja.

   

  EDINBURGH – Edinburgh Language Centre: Na šoli vas bodo prijazno sprejeli in umestili v ustrezno skupino na podlagi vašega predznanja. V dopoldanskem času boste imeli tri ure pouka od 9:00 do 12:30. Kasneje pa si lahko privoščite kavo ali čaj s sošolci v številnih kavarnah in čajnicah, ki jih najdete v neposredni bližini šole. Poklepetate s prijaznim osebjem in vprašate vsa vprašanja, ki se vam porajajo. Vsak teden boste deležni povratne informacije, kako napredujete, kje so vaše šibkosti in kje prednosti. Urili se boste v izgovarjavi, branju, pisanju in govoru. Izbirate lahko med 20 ali 25-urnim tečajem. Poleg splošnega jezika so na voljo še tečaj poslovne angleščine, priprava na certifikat IELTS in angleščina kot priprava na vpis na angleško univerzo. Popoldneve imate proste in jih lahko izkoristite za raziskovanje mesta.

   

  JEZIKOVNI TEČAJI ANGLEŠČINE V ANGLIJI (LONDON, MANCHESTER, YORK) IN NA ŠKOTSKEM (EDINBURGH)

  O tečajih: Na šoli bodo ustrezen program jezikovnega izobraževanja našle tudi najbolj zahtevne stranke. V centrih skupno ponujajo kar 39 oblik tečajev angleščine. Tečaji so na voljo tako za popolne začetnike kot za nadaljevalce in tiste, ki bi želeli jezik izpiliti do perfekcije. Najbolj priljubljeni so tečaji splošne angleščine in senior tečaji, kjer imajo skupino namenjeno izključno tečajnikom starosti 50+. Za dijake in študente so zelo atraktivni tečaji, ki potekajo kot priprava na mednarodni certifikat FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL ali kot priprava na vpis na angleško univerzo – Academic English. Poslovneži se odločajo, da bodo preko tečaja poslovne angleščine izboljšali svoje komunikacijske veščine. Šola pa je izjemna, ker ponuja tudi specializirane tečaje za inženirje, finančnike, zavarovalniške agente, pravnike, osebje zaposleno v medici idr.

   

  SLIKE LONDON:


   
  SLIKE MANCHESTER:


   
  SLIKE YORK:


   
  SLIKE EDINBURGH:

   

  VIDEO LONDON – Hampstead School of English:

  VIDEO EDINBURGH – Edinburgh Language Centre:

   
  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  Za cene tečajev in dodatne informacije, Vas prosimo da nas kontaktirate!

   

   

  NASTANITVE:

  Za cene nastanitev in dodatne informacije, Vas prosimo da nas kontaktirate!

   

  LOKACIJE ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<