Experience English – otroci in najstniki

prijavnica

 • O programu v Londonu

 • O programu v Manchestru

 • O programu v Edinburghu

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Jezikovna Šola Experience English predstavlja združitev štirih izjemno kvalitetnih jezikovnih šol z dolgo tradicijo delovanja po vsej Veliki Britaniji. Center v Edinburghu je bil ustanovljen leta 2002 in ponuja široko paleto izjemno kvalitetnih tečajev angleškega jezika ter raznoliko infrastrukturo. Šola se nahaja na George Street, ki slovi kot najbolj prestižna mestna ulica. Center v Yorku je bil ustanovljen leta 1997. Mesto je majhno, a dinamično ter slovi po svoji varnosti in gostoljubnosti. Šola v Yorku ponuja idealen kraj za učenje jezika v prijetnem in domačem vzdušju. Najstarejši med centri je šola angleškega jezika v Hampsteadu. Ustanovljena je bila leta 1977. Gre za uveljavljeno in zelo cenjeno jezikovno šolo iz Londona. V Manchestru pa vas bodo z veseljem sprejeli na akademiji, ki se lahko pohvali z največjo narodnostno raznolikostjo.

  Kliknite in si poglejte ostale programe šole →

   

  O PROGRAMU V LONDONU: V Londonu lahko otroci in najstniki izbirajo med tremi programi: Hampstead School of English, King’s College, London Bridge in Reed’s School, Cobham. Hampstead je eden izmed lepših londonskih predelov s takojšnjim dostopom do centra mesta. S svojo umirjeno sosesko predstavlja idealen kraj za učenje angleščine in odkrivanje enega največjih in najbolj zanimivih mest na svetu. Tečaji so namenjeni najstnikom 12.–17. leta. Bivanje je urejeno pri skrbno izbrani družini gostiteljici. V popoldanskem času je poskrbljeno za različne športne, kulturne in družabne dejavnosti, medtem ko so vikendi rezervirani za celodnevne ekskurzije v bližnja mesta. Na šolah Experience English ste lahko prepričani, da je za varnost otrok zelo dobro poskrbljeno. So namreč tudi člani skupine Young Learners English UK, ki si prizadeva za dvig standarda jezikovnih počitnic za mlade.

  Tečaju angleščine lahko dodate spodnje hobije ali športe:
  (Za ceno in več informacij, Vas prosimo da nas kontaktirate!)

  • Tenis
  • Jahanje

   

  O PROGRAMU V MANCHESTRU: V Manchestru potekate dva programa za otroke in najstnike: City Football Language School in Manchester Academy of English. Machester je živahno angleško mesto, imenovan tudi prestolnica severa, ki se ponaša z bogato športno in glasbeno sceno. Tečaji, ki se izvajajo za otroke in najstnike od 9. do 17. leta, so oblikovani tako, da poleg kakovostnega pouka, tečajniki doživijo tudi utrip in zgodovino samega mesta. Bivanje je urejeno v šolski rezidenci. Tečaji jezika potekajo v dopoldanskem času, po kosilu se zvrstijo različne družabne, športne in kulturne aktivnosti, med vikendi pa so organizirane ekskurzije in ogledi mestnega stadiona, Imperialističnega vojnega muzeja, mesta York, obale in zabaviščnega parka Alton Towers. Starši, bodite prepričani, da strokovno osebje ustrezno (po)skrbi za varnost in udobje otrok.

  Tečaju angleščine lahko dodate spodnje hobije ali športe:
  (Za ceno in več informacij, Vas prosimo da nas kontaktirate!)

   

  O PROGRAMU V EDINBURGHU: V Edinburghu lahko otroci in najstniki izbirajo med štirimi programi: Edinburgh City Centre, Easter Programme, Edinburgh Live in Edinburgh Telford. Program Edinburgh City Centre poteka vse leto. Šola ima svoje prostore v čudoviti zgradbi locirani v strogem mestnem jedru. Manj kot 10 min hoje vas loči do mestnih znamenitosti in nakupovalnih ulic. Za bivanje je poskrbljeno pri gostoljubnih družinah, ki so skrbno izbrane in se nahajajo v bližini mestnega centra. Tečaj Young Learners Culture and Edinburgh Live je namenjen najstnikom od 12. do 17. leta. Prihodi so ob nedeljah, tečaj jezika pa poteka od ponedeljka do petka. Poskrbljeno je za polni penzion (kosilo je od ponedeljka do sobote predvideno kot packet lunch), pri družini pa je kosilo postreženo ob nedeljah. Med vikendi so organizirani izleti in ogledi.

  Tečaju angleščine lahko dodate spodnje hobije ali športe:
  (Za ceno in več informacij, Vas prosimo da nas kontaktirate!)

  • Edinburgh Live

   

  JEZIKOVNI TEČAJI ZA NAJSTNIKE V VELIKI BRITANIJI (LONDON, MANCHESTER ali EDINBURGH)

  O tečajih: Poletni tečaji za otroke in najstnike so oblikovani tako, da se tečajnikom poleg tečaja od jutra do večera zvrstijo še različne aktivnosti. Bogat program spodbuja uporabo angleščine v vseh situacijah in ves čas bivanja v Veliki Britaniji. Standardni tečaji zajemajo 15 lekcij na teden, intenzivnejši pa 21. Ena lekcija traja 60 minut. Popoldnevi so rezervirani za oglede mesta in njegovih znamenitosti ter za druge športne in ustvarjalne delavnice. Večerji ponovno sledijo večerne aktivnosti. Tečaji so primerni za otroke in najstnike 9.–17. leta. V razredu je največ 15 tečajnikov različnih narodnosti. Strokovno podkovano osebje redno skrbi za napredek posameznika ter seveda za njegovo varnost in dobro počutje. Bivanje je urejeno ali pri družini gostiteljici ali v šolski rezidenci. Vsi programi vključujejo polni penzion.

  Primer programa aktivnosti za London:

   

  SLIKE LONDON:


   
  SLIKE MANCHESTER:


   
  SLIKE EDINBURGH:

   
  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • 20 lekcij na teden,
  • Bivanje pri družini ali v rezidenci,
  • Polni penzion,
  • Dnevne aktivnosti,
  • Večerne aktivnosti,
  • Celodnevni in poldnevni izleti,
  • Uvrstitveni test,
  • Certifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • 24/7 nadzor s strani šole in družine,
  • Registracija.

   

  LONDON:

  Cene so za en teden.

  Na tečaj se lahko prijavite med 26.6. in 13.8.
  Plačilo registracije je 60£.
   
  MANCHESTER:

  Cene so za en teden.

  Na tečaj se lahko prijavite med 26.6. in 13.8.
  Plačilo registracije je 60£.
   
  EDINBURGH:

  Cene so za en teden.

  Na tečaj se lahko prijavite med 26.6. in 13.8.
  Plačilo registracije je 60£.

   

  LOKACIJE ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<