Najcenejša šola v Rusiji

prijavnica

UGODEN TEČAJ RUSKEGA JEZIKA V RUSIJI – ST.PETERBURG

Mednarodna jezikovna šola, ki se nahaja v samem srcu St. Petersburga – prestolnici Rusije. Šola se ponaša z visoko kvalificiranim kadrom in številnimi izkušnjami, zaradi katerih se šola uvršča med najboljše jezikovne šole v državi.  Šola združuje kvalitete zahodnih standardov z živahnim mednarodnim vzdušjem in rusko gostoljubnostjo.

O TEČAJIH

Tečaji ruščine potekajo na vseh ravneh, od osnovne do zelo zahtevne stopnje. Tečaji potekajo z največ 8 udeleženci na razred, nudimo pa tudi individulana izobraževanja ali učenje v manjših skupinah. Programi tečajev so zelo prilagodljivi potrebam in interesom udeležencev, zato so vedno narejeni po meri tečajnika, ne glede na specializacijo želene teme (naj si bo to zgodovina, podjetništvo, kultura, politik, mediji …).

Poleg modernih učbenikov in številnih dodatnih avdio-vizualnih matrialov, se na šoli uporablja tudi učbenik za začetnike «Poekhali!» (Pojdimo!), ki ga je napisal direktor šole Stanislav Chernyshov.

Vsi tečaji se začnejo v ponedeljek in končajo v petek. Predavanja začnejo ob 10:00h, vsakih 45min pa je na voljo odmor oz. čas za malico in kavo. Kosilo je na voljo od 14:00 do 15:00, in sicer za tiste, ki imajo 6–8 ur na dan. Dodatne aktivnosti potekajo po 15:00 oz. 18:00 uri. Za končanje ene stopnje je potrebno  4–6 tednov, najkrajši tečaj traja 2 tedna.

KULTURNO IN DRUŽABNO ŽIVLJENJE

Na šoli se tečajnik ne nauči samo ruščine, temveč se lahko udeleži različnih organiziranih izletov, piknikov, kulturnih prireditev in številnih drugih aktivnosti, preko katerih spoznava rusko kulturo, običaje in ljudi. Kulturni oddelek, ki je del šole, bo priskrbel vstopnice za gledališča, koncerte in prireditve ter pomagal pri organizaciji potovanj v Moskvo, Novgorod ali katerokoli drugo mesto v Rusiji, celo Sibirijo.

NASTANITVE

Nastanitev je možna pri:

  • družini gostiteljici, ki zagotavlja udobno sobo in hrano, v varnem in prijaznem vzdušje. Družina bo izbrana glede na vaše potrebe oz. želje in, seveda, govorijo rusko!
  • v apartmajih v središču Sankt Peterburga
  • v hotelih od ekonomskega razreda do ***** zvezdic..

Cena: 390€/ teden vključuje: šolnino, nastanitev pri družini (samo zajtrk, enoposteljna soba), učno gradivo, transfer do letališča, paket dobrodošlice, en voden ogled mesta
Plačilo registracije je 50€.

Za več informacij, Vas prosimo da nas kontaktirate!

>Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<