DID – Berlin, Munchen, Frankfurt, Hamburg

prijavnica

 • O šoli v Berlinu

 • O šoli v Munchenu

 • O šoli v Frankfurtu

 • O šoli v Hamburgu

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Šola že več kot 40 let poučuje nemščino v Nemčiji in tako se glasi tudi njen moto »German in Germany«. Čudovit način, da se naučite nemščine in hkrati spoznate nemško kulturo je prav v tej odlični šoli. Ustanovljena je bila leta 1970 in ima kar 4 centre: v Berlinu, Münchnu, Frankfurtu in Hamburgu. Ta šola vam bo prav zaradi različnih centrov omogočila spoznavanje lepot Nemčije in jezika hkrati. Odločite se lahko za tečaj, ki poteka kot kombinacija izvajanja tečaja na različnih lokacijah. Tečaje izvajajo kvalificiranih in skrbno izbrani učitelji, ki si prizadevajo za prijetno in zabavno vzdušje. Visoko kakovostne tečaje spremlja bogat športni, družabni in kulturni programi. Na vseh lokacijah pa lahko izberete tudi več vrst bivanja, kot je bivanje pri družini, skupna stanovanja, rezidence ali privatno stanovanje.

   

  BERLIN: Oranienburger Strasse ponuja pestro nočno življenje. Za vse, ki ste nočne ptice in metropolitanski pustolovci bo zagotovo nepozaben sprehod po tej en kilometer dolgi ulici med Hackescher Market in Friedrichstrasse, kjer najdete več kot 40 barov, kavarn, trgovin in galerij. V bližnji ulici pa se lahko v miru učite nemškega jezika. Pouk poteka v dvonadstropni zgradbi v petnajstih prostornih učilnicah. Med odmori se tečajniki lahko zadržujejo v šolskem baru, v prostoru za učenje, v računalniški sobi. Ob koncu pouka lahko za druženje izkoristite tudi prelepo terasi na strehi. Wi-fi je prisoten v vseh prostorih šole. Dvakrat na teden potekajo popoldanske aktivnosti, med vikendi pa so organizirani celodnevni izleti, ki niso obvezni, vendar jih enostavno ne smete spregledati. Lahko se udeležite ogleda Berlina ali bližnjega mesta Potsdam. Izbirate med individualnim, standardnih, intenzivnim, premium tečajem ali TestDaf, ki poteka kot priprava na opravljanje mednarodnega izpita iz nemškega jezika. Bivate lahko v mladinskem hostlu ali pri družini.

   

  MUNCHEN: V 18. stoletju je Karlspaltz v Münchnu veljal kot najbolj aktivno mesto v Evropi. Čeprav avti ne vozijo več skozi ta kraj, ostaja Stachus najbolj aktivni del mesta. Le nekaj minut stran, v neposredni bližini železniške postaje, se nahaja šola. Pouk poteka v dvonadstropni zgradbi v enajstih prostornih s soncem obsijanih učilnicah. Med odmori se tečajniki lahko zadržujejo v šolskem baru, v prostoru za učenje, v knjižnici ali v računalniški sobi. Na strehi pa je čudovita terasa, kjer lahko s sošolci igrate namizni tenis. Wi-fi je prisoten v vseh prostorih šole. Peljali vas bodo na ogled Münchna, v Bavarske Alpe na smučanje, do jezer Chiemsee, Ammersee in Starnberger See ter na oglede mest Augsburg, Regensburg ali Salzburg. Izbirate lahko med individualnim, standardnih, intenzivnim, premium tečajem, TestDaf, ki je tečaj kot priprava na opravljanje mednarodnega izpita iz nemškega jezika in pa Studienkolleg tečajem. Bivate lahko v mladinskem hostlu ali pri družini.

   

  FRANKFURT: Mesto znano po visokih nebotičnikih in dinamičnem nočnem življenju, je paša za oči vsakega turista. Ni dvoma o tem, da je Sachsenhausen najlepša mestna četrt. Med drugo svetovno vojno je bila komaj dotaknjena, leži pa blizu reke Majne. Skoraj vsi muzeji se nahajajo vzdolž reke. Šola se nahaja 10 minut od muzejev. Pouk poteka v sedmih prostornih moderno opremljenih učilnicah. Med odmori lahko tečajniki usvojeno znanje obnavljajo v šolskem baru, v prostoru za učenje ali v računalniški sobi. Wi-fi je prisoten v vseh prostorih stavbe. Ogledate si lahko Frankfurt s sosednjimi mesti in izbirate med individualnim, standardnih, intenzivnim, premium tečajem in TestDaf, ki je tečaj kot priprava na opravljanje mednarodnega izpita iz nemškega jezika ter DSH tečajem nemškega jezika, ki poteka kot priprava na izpit in vam omogoča vpis na nemške univerze. Bivate lahko v mladinskem hostlu ali pri družini.

   

  HAMBURG: Zgradba Esplanade se nahaja v samem centru mesta. Na ogromni terasi lahko uživate v razgledu na Inner Alster, največje umetno jezero ter svetovno znane hotele in trgovine. Zaradi neposredne bližine jezera je bilo mesto Hamburg poimenovano kot severne Benetke. Pouk poteka v dvonadstropni Esplanade zgradbi s pogledom na jezero in v enajstih prostornih učilnicah. Med odmori se tečajniki lahko zadržujejo v šolskem baru, v prostoru za učenje, v računalniški sobi ali na ogromni terasi na strehi. Wi-fi je prisoten v vseh prostorih. Šola ponuja voden ogled mesta Hamburg. Dvakrat na teden potekajo popoldanske aktivnosti, med vikendi pa so organizirani celodnevni izleti, ki niso obvezni, vendar jih enostavno ne smete spregledati. Vse oglede vodijo predstavniki šole, zato vam ponudijo res odlično priložnost, da se jezika naučite tudi izven učilnic. Poleg Hamburga si lahko ogledate tudi druga bližnja mesta, kot so Bremen in Lübeck. Izbirate lahko med individualnim, standardnih, intenzivnim ali premium tečajem. Bivate lahko v mladinskem hostlu ali pri družini.

   

  UGODEN TEČAJ NEMŠČINE V NEMČIJI (BERLIN, MUNCHEN, FRANKFURT, HAMBURG)

  O tečajih: Šola se od drugih nemških jezikovnih šol razlikuje po tem, da se tečajnikom popolnoma posvetijo in intenzivno delajo na tem, da se naučite jezika, ob tem pa spoznate tudi zanimivosti kraja, v katerem bivate. K tečaju se lahko priključite vsak ponedeljek, pred tem pa opravite uvrstitveni test in osebni razgovor, na podlagi katerega ste uvrščeni v vam ustrezno skupino. Tečaji potekajo tako v skupini kot v parih, pa tudi individualno. Poleg tečajev splošnega jezika nudijo še tečaj poslovne in specializirane nemščine. Izbirate lahko med standardnim (20-lekcijskim), intenzivnim (24-lekcijskim) in premium (28-lekcijskim) tečajem (1 lekcija = 45 minut). Ponujajo pa tudi 3 posebne tečaje (niso na voljo v vseh centrih) in sicer, TestDaf, DSH in Studienkolleg. Gre za tečaje kot priprave na izpit. DSH tečaj vam omogoča vpis na nemške univerze. V skupini je povprečno 10–12 tečajnikov, največ 15.

   

  SLIKE BERLIN:


   
  SLIKE MUNCHEN:


   
  SLIKE FRANKFURT:


   
  SLIKE HAMBURG:

   
  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • Tečaj po izbiri,
  • Št. lekcij po izbiri,
  • Certifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • Program družabnih aktivnosti,
  • Izleti med vikendi
  • Infotočka od pon. do pet.,
  • Uvrstitveni test,
  • Brezžični internet.

   

  VSE LOKACIJE – BERLIN, MUNCHEN, FRANKFURT in HAMBURG:

  Cene so v evrih (€).

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.
  Doplačilo za poletne mesece je 35€ na teden.
   
  VEČ-TEDENSKI TEČAJI:

  Cene so v evrih (€).

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.
  Doplačilo za poletne mesece je 35€ na teden.

   

  CENE NASTANITVE:

  VSE LOKACIJE – BERLIN, MUNCHEN, FRANKFURT in HAMBURG:

  Cene so v evrih (€) za en teden.

  Doplačilo za poletne mesece je 15€ na teden, med božično-novoletnimi prazniki pa 100€ na teden. Velja za bivanje pri družini in skupna stanovanja.

   

  LOKACIJE ŠOL:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<