Linguaviva – Firence in Milano

prijavnica

 • Nastanitve

 • Slike

 • Video

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Šola zagotavlja kakovostno učenje italijanskega jezika v svojih dveh centrih za odrasle, ki se nahajata v Firencah in v Milanu ter poletni jezikovni center v Lignanu za najstnike. Delovanje šole bazira na prijateljskem in prijetnem vzdušju, kar se kaže tudi v velikem številu tečajnikov, ki to šolo vsakoletno obiščejo. Večina tečajnikov je zainteresiranih za modo, oblikovanje, glasbo in poslovanje, saj lahko svoje hobije odlično združijo z učenjem jezika. Naučite se italijanščine v Milanu, svetovni prestolnici kulture, mode, oblikovanja in tehnologije. Jezikovna šola italijanskega jezika je prilagojena tako, da ustreže vsakemu tečajniku posebej. V Firencah pa poleg učenja italijanskega jezika ponujajo tudi spoznavanje italijanske kulture in vpogled v tipično italijansko življenje. Tečaje italijanščine, ki jih organizira šola, vsako leto obišče veliko tujih tečajnikom iz več kot 60-ih držav. Prav to pripomore k nastanku zelo privlačne internacionalne atmosfere.

  Kliknite spodaj in si poglejte ostale programe šole:

   

  FIRENCE: V Firencah – mestu z renesančno arhitekturo in kulturo, ima šola svoj sedež že od leta 1976. Šola ima odlično lokacijo, saj je le nekaj minut oddaljena od zgodovinskega centra. Pouk poteka v zgradbi iz 19. stoletja v 17-ih klimatiziranih učilnicah. Poleg klime so vse učilnice moderno opremljene z najnovejšo avdio in video opremo. Na šoli je tudi prost dostop do Wi-fi. Poleg klasičnih tečajev ponujajo tudi tečaje italijanščine v kombinaciji s kuhanjem, umetnostjo (notranje oblikovanje, moda, fotografija in slikarstvo) in umetnostno zgodovino. Na šoli organizirajo celodnevne ali poldnevne izlete, ki obsegajo ogled Siene in San Gimignana, Pise, Rima, Benetk, Verone in čudovitih krajev kot sta Cinque Terre in vinorodnega kraja Chianti ter zanimive večere o italijanski kulturi. Izbirate lahko med namestitvijo pri družini, v sobi s sostanovalci, v privatnem stanovanju ali v hotelu, ki so oddaljeni maksimalno 15 minut vožnje z javnimi prevozi.

  Tečaju italijanščine lahko dodate spodnje hobije ali športe:
  (Za ceno in več informacij, Vas prosimo da nas kontaktirate!)

  • Umetnine
  • Zgodovina umetnosti
  • Kuhanje

   

  MILANO: V italijanski prestolnici mode pestrega nočnega življenja in številnih možnosti za nakupe zagotovo ne manjka. Šola v Milanu deluje že od leta 1990. Šola je locirana v lepi art nouveau zgradbi in je zelo lahko dosegljiva, saj je blizu podzemne postaje Lima. Pouk poteka v 18-ih, moderno opremljenih učilnicah z avdio in video opremo. Prost dostop do Wi-fi. Med odmori lahko čas preživljate v prostorih za druženje ali v manjšem parku. Na šoli organizirajo celodnevne ali poldnevne izlete, ki zajemajo ogled veronske arene (opera), Gardskega jezera ter krajev S. Margerita Ligure, Portofino in še veliko več. V večernih urah pa potekajo na šoli večeri o italijanski kulturi. Izbirate lahko med namestitvijo pri družini, v sobah s sostanovalci, v privatnem stanovanju ali v hotelu, ki so oddaljeni maksimalno 30 minut vožnje z javnimi prevozi. Šola ponuja tudi tečaj italijanščine v kombinaciji z modo in notranjim oblikovanjem.

  Tečaju italijanščine lahko dodate spodnje hobije ali športe:
  (Za ceno in več informacij, Vas prosimo da nas kontaktirate!)

  • Moda in Oblikovanje

   

  JEZIKOVNI TEČAJ ITALIJANŠČINE V MILANU ALI FIRENCAH

  O tečajih: Tečajniki se lahko tečaja udeležijo za minimalno dva tedna. Izbirajo pa lahko med standardnim, intenzivnim in kombiniranim tečajem ter individualnimi urami, ki so oblikovane tako, da ustrežejo željam in potrebam vsakega posameznika. Ena lekcija traja 45 minut, tečaji pa potekajo pod vodstvom odličnih učiteljev ter na vseh stopnjah (od začetnih do visoko nadaljevalnih). Trudijo se razviti interes in prebuditi navdušenje nad italijanskim jezikom ter italijansko kulturo. Tečaji temeljijo na vseh štirih področjih, in sicer na govoru, slušnem in bralnem razumevanju ter pisanju. V skupini je največ 14 tečajnikov. Poleg klasičnih oblik tečajev so na voljo tudi kombinirani tečaji s hobijem in tečaji kot priprava na opravljanje mednarodnega certifikata.

   

  SLIKE FIRENCE:


   
  SLIKE MILANO:

   

  VIDEO FIRENCE:

  VIDEO MILANO:

   
  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • Tečaj po izbiri,
  • Št.lekcij po izbiri,
  • Uvrstitveni test,
  • Certifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • Brezžični internet,
  • Infotočka od pon. do pet.,
  • Program družabnih aktivnosti.

   

  FIRENCE ali MILANO:

  Cene so v evrih (€).

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.
  Plačilo registracije je 80€.

   

  CENE NASTANITVE:

  FIRENCE ali MILANO:

  Cene so v evrih (€).

   

  LOKACIJE ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<