Ecole Perl – Paris

prijavnica

 • Slike

 • Video

 • Mnenja tečajnikov

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Šola je akreditirana s strani francoskega ministrstva za šolstvo in UNESCA. Vsako leto jo obišče ogromno tečajnikov s celega sveta. Šola je bila ustanovljena leta 1995 in je locirana v samem centru Pariza, z metrojem se le v nekaj minutah pripeljete do Elizejskih poljan. Poleg prostornih in svetlih učilnic, se tečajniki lahko zadržujejo še v prostorni knjižnici, prijetni kavarni in konferenčni sobi. Vse učilnice so opremljene z avdio in video tehnologijo. Za učenje francoščine je to šolo vredno izbrati zaradi tega, ker učitelji pri svojem delu uporabljajo avtentičen in aktualen učni material in ker so lekcije prilagojene aktualnim razmeram v svetu in vsakodnevnim življenjskim situacijam. Učitelji, s končano univerzitetno izobrazbo, pozorno spremljajo vaš napredek in so vam vedno na voljo z nasveti.

   

  O programih: Kot dopolnitev oz. popestritev učenja francoščine, lahko izbirate med dodatnimi programi, ki vključujejo učenje jezika v kombinaciji z lekcijami iz slikanja, gastronomije, mode ali poslovnega sveta in program za zlata leta 50+. Pri dvotedenskemu tečaju francoskega jezika imate možnost tečaj jezika kombinirati s tečajem slikanja in na ta način odkriti Pariz z očmi umetnika. Slikarske delavnice se izvajajo na različnih lokacijah po Parizu, kjer je tečajnikom omogočeno, da na pariške ulice, trge in parke pogledajo z drugega zornega kota in ujamejo trenutek na slikarsko platno. Tudi pri splošnih tečajih šola organizira nekaj družabnih aktivnosti, nekatere se odvijajo na sami šole, druge pa v najzanimivejših pubih in restavracijah ali parkih po Parizu. Za bivanje se lahko odločite pri francoskih družinah, rezidenci ali v hotelih.

   

  TEČAJ FRANCOSKEGA JEZIKA V PARIZU

  O tečajih: Tečaja se lahko udeležite od 1 pa vse do 24 tednov ali več. Navadno potekajo tečaji v skupini z največ 15 tečajniki, razen pri individualnih urah, kjer se učitelj posveti le enemu tečajniku. Ena lekcija traja 45 minut. Nudijo pa vam tečaje za vse stopnje – od začetnih do visoko nadaljevalnih. Nadaljevalne stopnje tečajev pričnejo vsak ponedeljek, za popolne začetnike jezika pa so določeni vpisni roki. Poleg standardnega tečaja francoščine lahko izbirate še med intenzivnim ali superintenzivnim tečajem oziroma tečajem poslovne francoščine. Vsakega tečajnika pred pričetkom tečaja tudi testirajo in ga uvrstijo v njemu najprimernejšo skupino. Za nastanitev je poskrbljeno pri prijazni francoski družini, kjer vam ponudijo polpenzion ali pa v različnih oblikah šolskih rezidenc. Minimalna starosti tečajnikov je 17 let, lahko pa naredijo tudi izjemo.

   

  SLIKE:

   

  VIDEO:

   

  MNENJA NAŠIH TEČAJNIKOV:

  “Jezikovni center sem z lahkoto našla (zelo blizu metro postaje). Prvi dan so me prijazno sprejeli. Na podlagi pogovora z njimi in uvrstitvenega testa so mi svetovali izbiro stopnje izobraževanja. Osebje je zelo prijazno in ustrežljivo. Glede tega sem bila pozitivno presenečena. Učenje je potekalo sproščeno in zabavno tako, da so ure prehitro minevale. Med pavzami smo igrali namizni tenis, pili kavico in navezovali stike z sošolci različnih narodnosti (Turčije, Nove Zelandije, Nemčije, Japonske, Koreje…) Po pouku so bile dvakrat tedensko organizirane različne aktivnosti (kino, družabne igre-poker, ogled znamenitosti, okušanje specialitet iz različnih koncev sveta…) vse to je bilo brezplačno.
  Kratko a sladko ;)

  Lucija Čuk, Paris

   

  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • Tečaj po izbiri,
  • Št. lekcij po izbiri,
  • Uvrstitveni test,
  • Certifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • Brezžični internet,
  • Infotočka od pon. do pet.

   

  Cene so v evrih(€) na teden.

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.

  Plačilo registracije je 50€.

   

  CENE NASTANITVE:

  Cene so v evrih(€) na dan.

  Plačilo registracije je 65€.

   

  LOKACIJA ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<