Šola za poslovneže z vizijo

prijavnica

Šola je bila ustanovljena leta 1988 kot institut za jezikovno izobraževanje angleškega jezika za podjetja, vodilne kadre v podjetju, managerje in strokovnjake iz posameznih področij.

ŠOLA: Se nahaja na jugo-zahodu Velike Britanije, v okrožju Devon, v prelepi graščini, ki je bila zgrajena v začetku 18. stoletja. Ima ogromen park (kar 210 hektarov) posajen z raznim okrasnim drevjem, rožami in grmičevjem. Pred graščino je tudi velik ribnik. Šola je prenovljena in ima svojo računalniško sobo, kavarno, knjižnico …

 

 

Kliknite spodaj in si poglejte ostale programe šole:

 

TEČAJ POSLOVNE ANGLEŠČINE V ANGLIJI

Šola je majhna in specializirana organizacija (sprejmejo do največ 25 tečajnikov naenkrat), ki pa največ dela z velikimi podjetji in mednarodnimi korporacijami.

POSLOVNA ANGLEŠČINA: finance, prodaja, marketing, zaposlovanje, management, kadrovanje ….

SPECIALIZIRANA ANGLEŠČINA: medicina, pravo, novinarstvo, oglaševanje, bančništvo, zavarovalništvo, logistika, železniški promet, naftna industrija, kemična industrija, biotehnologija, računovodstvo, avtomobilska industrija, promet ….

ANGLEŠČINA ZA POSEBNE KOMPETENCE: pisanje poročil, socializacija, koresponednca, sestanki, poslovna potovanja, konference ….

 

Vrste tečajev:

  • INDIVIDUALNE URE: Od 20 do 50 lekcij/teden.
  • TEČAJI V MALI SKUPINI: V skupini 2 do 4 tečajniki, izbirate med splošnim in poslovnim jezikom. Tečaj obsega 40 ur/teden in glede na to, da je skupina majhna, so na šoli zelo veseli, če predlagate tematike, ki bi jih želeli preučiti.
  • KOMBINACIJSKI TEČAJI: Sami izberete obseg tečaja – 35 ali 40 lekcij/teden, kombinirate pa med individualnimi lekcijami in tečajem v mali skupini.
  • TEČAJI ZA PODJETJA: Organizirajo tudi tečaje za celotna podjetja.

 

AKTIVNOSTI: Šola organizira zelo bogat program, enkrat tedensko se odvija večerna aktivnost, vsak vikend pa poteka tudi celodnevni izlet. Večerne aktivnosti vključujejo glasbene delavnice, gledališče, kino, golf, bowling, tenis, ribolov, večerje, obisk puba, piknik … Izleti pa so v okoliška mesta in znamenitosti. Vse dodatne dejavnosti so tečajnikom na voljo brezplačno.

 

BIVANJE

  • PRI DRUŽINI: Močno priporočamo bivanje pri družini, da boste res 24 ur/dan v stiku z jezikom, poleg tega pa boste spoznali tudi kulturo in način življnja.
  • HOTEL: Na vašo željo.
  • STANOVANJE: Na vašo željo.

 

 

Za ceno in več informacij, Vas prosimo da nas kontaktirate!

 

>Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<