BELS – Malta and Gozo

prijavnica

 • Slike

 • Video

 • Mnenja tečajnikov

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Šola je del družinske poslovne tradicije. Osebje na šoli se zelo potrudi, da ohranja s svojimi tečajniki pristen stik in vedno prisluhne njihovim željam. Zato so tudi odločeni, da bodo znanje posredovali tečajnikov v majhnih skupinah (največ 8 tečajnikov). Izbirate lahko med dvema centroma, centrom na otoku Gozo in centrom na otoku Malta. Šola na otoku Gozo se nahaja v nekoliko bolj konzervativnem in mirnem okolju. Obdana je z zelenjem in kristalno modrim morjem. S teraso na sončni strani, vrtom, knjižnico in internetnim dostopom pa nudi prijetno okolje za druženje. Šola na Malti leži v neposredni bližini morja v zelo varnem okolju. Otok je znan po pestrem nočnem življenju in zato primeren za vse zabave željne. Oba centra imata prostorne, svetle in klimatizirane učilnice, ki omogočajo prijetno učenje. Tečajniki imajo tudi dostop do brezplačnega interneta.

  Kliknite spodaj in si poglejte ostale programe šole:

   

  O programih: Sredozemsko podnebje in podeželska kultura sta kot nalašč primerna za prijetne in umirjene počitnice, ki jih boste zlahka združili z učenjem tujega jezika. Svoj prosti čas lahko usmerite v številne športne aktivnosti (potapljanje, pohodništvo … ) ali pa najdete miren kotiček le zase. Na otoku Gozo je vzdušje mirnejše, povezano z agrikulturo in ribolovom. Dan lahko preživite na prelepih plažah s kristalno čistim morjem ali se preizkusite v katerem od vodnih športov. Osupnil vas bo tudi podmorski svet, ki si ga z lahkoto ogledajo tudi neizkušeni potapljači. Ljubitelji zgodovine boste odkrivali posebnosti in zanimivosti glavnega mesta Victoria na otoku Gozo oz. mesta Valletta na Malti. Svetujemo vam tudi obisk otoka Comino. To je majhen otok, odmaknjen od vsega, z le 8 prebivalci in brez avtomobilov. Šola ponuja nastanitev v študentski rezidenci, pri družini, v sobi s sotečajnikom ali v hotelu. Na otoku Gozo pa lahko izbirate med tremi različnimi rezidencami (na podeželju, v centru mesta ali ob morju). Kot posebnost: šola ponuja tečaj ESP »English for a specific purpose« kar zajema individualni tečaj ali tečaj v paru, tematiko tečaja pa si izbereta kar sami.

   

  TEČAJ ANGLEŠČINE NA MALTI – GOZO in ST.PAUL`S BAY

  O tečajih: Izbirate lahko med tečaji splošne angleščine v standardni skupini (20 lekcij tedensko), v mali skupini ( 20 ali 30 lekcij tedensko) in individualnimi urami oz. tečajem v paru. V standardni skupini je navadno 7 tečajnikov, največ 12. V mali skupini je največ 6 tečajnikov. Na Malti ni možnosti tečaja v mali skupini. Lekcija traja 45 minut. Tečaji potekajo v jutranjih urah (z vmesnim odmorom). Pri 30 lekcijah tedensko, dodatnih 10 poteka popoldan (navadno do 15:00). Jezikovni programi so organizirani tako, da garantirajo napredek na vseh jezikovnih področjih – boljše slušno razumevanje, manj težav z bralnim razumevanjem in pisanjem ter tekoča komunikacija. Program »Business English for a specific purpose – ESP« poteka 15 lekcij v skupini in 5 lekcij individualno. Tematiko učnih ur si izbere tečajnik sam. Urnik tečaja se prilagodi potrebam tečajnika. Za priključitev k omenjenemu tečaju je potrebna osnovna stopnja znanja jezika.

   

  SLIKE:

   

  VIDEO:

   

  MNENJA NAŠIH TEČAJNIKOV:

  “Tečaj je bil nepozabna izkušnja. Isti namen ljudi združuje in pripomore k druženju ter hitreješemu napredku pri učenju. Spoznala sem, kar nekaj čudovitih oseb s katerimi bom zagotovo ostala v kontaktu. Osebje na šoli skuša, če se le da upoštevati želje tečajnikov. Bivanje pri družini se je v mojem primeru izkazalo kot zelo dobra odločitev. V obdobju mojega bivanja na Gozu je bilo število tečajnikov zelo nizko, ker smo se med sabo zelo dobro ujeli smo si prosti čas organizirali po svoje. Organiziranje družabnih aktivnosti s strani šole ni bilo potrebno, njihova funkcija je bila v tem obdobju bolj svetovalna. Za praznik, ko je bila šola zaprta smo imeli organiziran voden izlet na Malto. Hrana je dokaj raznolika, v restavracijah so cene primerljive našim, hrana pri družini je bila dobra (riž, pašta, razne pite, zelenjava, mineštra, meso).”

  Katja Obranovič, Gozo

   

  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • Tečaj po izbiri,
  • Št. lekcij po izbiri,
  • Certifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • Brezplačen internet (tudi Wifi),
  • Info točka,
  • Brezplačne obšolske aktivnosti,
  • Uvrstitveni test.

   

  GOZO in ST.PAUL`S BAY:

  Cene so v evrih(€) za en teden.

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.

  Plačilo registracije je 55€.

   

  CENE NASTANITVE:

  GOZO in ST.PAUL`S BAY:

  Cene so v evrih(€) za en teden.

   

  LOKACIJE ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<