CES – London, Oxford, Worthing, Leeds, Dublin

prijavnica

 • O šoli v Londonu

 • O šoli v Oxfordu

 • O šoli v Worthingu

 • O šoli v Leedsu

 • O šoli v Dublinu

 • Video

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Šola je akreditirana s strani British Councila in je članica združenja English UK. Šola je v lasti družine z bogatimi izkušnjami pri upravljanju podjetja, saj vodijo jezikovne šole po vsej Angliji, Avstraliji, jezikovni center pa so že leta 1979 odprli tudi v Dublinu. Učitelji so rojeni govorci in izkušeni strokovnjaki s certifikatom in diplomo za poučevanje angleščine kot tujega jezika. Prosti čas: V vsakem izmed jezikovnih centrov vam nudijo pester družabni, kulturni ali športni program, kjer lahko vsak tečajnik najde nekaj zase. Program aktivnosti je predviden v popoldanskem času, ko ni tečajev. Večina športnega in animacijskega programa je vštetega v ceno tečaja, proti doplačilu pa so navadno celodnevni izleti v okoliška mesta. Bivanje nudijo pri skrbno izbranih družinah gostiteljicah, ki jih redno preverjajo. Bivanje pri družini vam omogoča vpogled v življenja Britancev, ob tem pa nudi izvrstno priložnost za učenje angleščine.

  Kliknite spodaj in si poglejte ostale programe šole:

   

  LONDON – WIMBLEDON: Šola leži v znamenitem predelu Londona, ki je znan kot kraj tenisa, nizkih lepo urejenih vrstnih hišicah in prostranih zelenih površinah. V bližini šole sta tudi postaji podzemne železnice in avtobusa. Šola je obkrožena s trgovinami in kavarnami, peš pa se lahko odpravite do velikih parkov ali v sam center Londona. Šola ima 17 ogrevanih učilnic, prostorno sobo za druženje, knjižnico, sobo z gradivom in drugim učnim materialom za samostojno učenje, računalniško učilnico z brezplačno uporabo interneta, kavarno ter dnevno dostavo časopisov in revij. Prosti čas: Za družabne in športne aktivnosti je potrebno doplačilo. Šola organizira izlete v Oxford, Cambridge ali Brighton. Na voljo so ogledi gradov, muziklov, teniških tekmovanj in tipičnih angleških pubov. Vsak študent dobi brezplačno osebno izkaznico, s katero lahko uveljavlja nekatere lokalne popuste. Udeleženci naše šole imajo prost dostop do gradiv wimbledonske knjižnice. Za popoldanske aktivnosti je poskrbljeno na bližnjih športnih igriščih (nogomet, tenis, sprehod), med vikendom pa je organiziran ogled Londona s plovbo po Temzi ter ogled londonskega muzeja zgodovine.

   

  OXFORD: Šola se nahaja v vasi Wheatley (9 km oziroma 20 minut z javnim prevozom od središča Oxforda), v mirnem okolju z odličnim dostopom do kulturnih znamenitosti mesta, v bližini trgovin in restavracij. Lokacija ponuja kombinacijo tradicionalnega vaškega življenja s pestrimi študentskimi nočnim življenjem v centru Oxforda. Dneve lahko preživite v številnih mirnih mestnih parkih, muzejih in ob ogledih drugih znamenitostih Oxforda, lahko pa se odpravite na izlete po zelo znani slikoviti regiji Cotswolds. Šola se lahko pohvali z zelo majhnimi skupinami (do 9 tečajnikov, povprečno 6), ki imajo lekcije v eni od 10-ih učilnic. Na šoli je tudi brezplačen WiFi, kuhinja in soba za druženje z različnimi igrami. V sklopu šole je tudi velik tipični angleški vrt, ki predstavlja idealno mesto za sprostitev, igre, žar in poletno zabavo.

   

  WORTHING: Šola je locirana v mirni soseski le 5 minut hoje iz mestnega centra v čudoviti viktorijanski zgradbi. Na dosegu roke so zato vse trgovine, kavarne, odlične restavracije in tudi morje, saj je le 15 min hoje do glavnega pomola. Učilnice so opremljene s projektorji, na voljo so skupni prostori s televizijo, namiznim tenisom in dvema vrtovoma, kjer lahko tečajniki posedijo, ali si v sončnem vremenu pripravijo piknik. Bivanje je urejeno pri prijaznih družinah do največ 30 min hoje od šole. Prosti čas: V vsakem izmed jezikovnih centrov vam nudijo pestre družabne, kulturne ali športne aktivnosti, kjer lahko vsak tečajnik najde nekaj zase. Program aktivnosti je predviden v popoldanskem času, ko ni tečajev. Večina športnega in animacijskega programa je vštetega v ceno tečaja, proti doplačilu pa so navadno celodnevni izleti v okoliška mesta. Nekatere izmed aktivnosti, ki se jih lahko udeležite so: plavanje, mini golf, odbojka na mivki, nogomet, zabave na plaži, tenis, filmski večeri, piknik … Doplačila za celodnevne vikend izlete: ogled Londona s plovbo po Temzi, ogled londonskega muzeja zgodovine, ogled Portsmoutha, ogled Brightona …

   

  LEEDS: Šola se nahaja v zelo lepi in zgodovinsko pomembni zgradbi v samem centru Leedsa. Zgradba je bila v celoti prenovljena in zagotavlja najvišje standarde za učenje jezika. Neprecenljive možnosti za učenje jezika predstavlja tudi samo mesto Leeds, ki je znano po svoji bogati športni zgodovini, dovolj veliko, da v njem najdete karkoli vas zanima in obenem dovolj majhno, da se v njem ne izgubite. Šola je obkrožena z nekaj najbolj znanimi turističnimi in kulturnimi znamenitostmi v Angliji. Leeds je tudi univerzitetno mesto – kar pomeni, da je nočno življenje razburljivo in premore nekatere najboljše klube na svetu. Na šoli najdete knjižnico, sobo za druženje, multimedijsko učilnico, brezplačen WiFi. Povprečno število učencev v enem razredu je 8.

   

  DUBLIN: Šola ima odlično lego v središču zgodovinskega mesta Dublin, na isti ulico kot se nekatere najpopularnejše znamenitosti: Trinity College, Dublin Castle in Temple Bar. Pa tudi le nekaj minut stran od največjega nakupovalnega dela mesta, Grafton Street in St.Stephen’s Green, kjer imeniten mestni park. “Prijazno in zabavno” so besede, ki jih večina naših tečajnikov uporabljajo za opis tega mesta, in z našimi učenci povsem strinjamo! Med vikendi pa lahko obiščete tudi večja mesta kot so Galway in Belfast, le dve uri vožnje. Na zgradbi šole sta tudi dva strešna vrta, kjer se tečajniki lahko v miru pogovarjajo. Šola ima vsega skupaj 23 učilnic in 2 računalniške učilnice. Na šoli je tudi brezplačen WiFi.

   

  UGODEN TEČAJ ANGLEŠČINE V ANGLIJI (LONDON, OXFORD, WORTHING, LEEDS) IN NA IRSKEM (DUBLIN)

  O tečajih: Tečaji so oblikovani za vse, ki potrebujejo angleščino v svojem poklicnem ali zasebnem življenju in želijo postati samozavestnejši v komuniciranju v angleščini. Še posebej pa so tečaji pisani na kožo tistim, ki želijo pridobiti življenjsko izkušnjo z učenjem in življenjem v tujem mestu.
  Ure se pazljivo pripravljene, učitelji kombinirajo najboljše in najnovejše metode s tradicionalnimi učnimi tehnikami (slovnične strukture, besedišče, tekoči govor, izgovarjava, komunikacija). Tečaji potekajo na različnih stopnjah, od začetne do visoko nadaljevalnih. Vsi udeleženci opravijo pred pričetkom tečaja pisni in ustni uvrstitveni test. Glede na rezultate so nato razvrščeni v primerno stopnjo. Učitelji in mentorji skrbno spremljajo napredek vsakega udeleženca, zato je možen tudi prehod iz ene stopnje v drugo. Udeleženci so stari 16 let in več, skupine oblikujejo tečajniki različnih narodnosti, v njih pa je največ 12 študentov. Tečajniki lahko izbirajo med različnim obsegom tečajev (20-urni tečaj, ponedeljek–petek, od 9.30 do 12.45 ali 30-urni tečaj, od ponedeljka do četrtka, od 9.30 do 15.15 in petek 9.30 do 12.45). Šolska ura traja 45 minut. Ob zaključku šolanja prejme vsak udeleženec certifikat.
  Nudijo tudi pripravo na Cambridge izpite (PET, FCE, CAE, CPE). V času šolanja se lahko prijavite tudi na IELTS, TOEFL in TOEIC izpite.

   

  SLIKE LONDON – WIMBLEDON:


   
  SLIKE OXFORD:


   
  SLIKE WORTHING:


   
  SLIKE LEEDS:


   
  SLIKE DUBLIN:

   

  VIDEO:

   
  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • Tečaj po izbiri,
  • Št. lekcij po izbiri,
  • Certifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • Program družabnih aktivnosti,
  • Infotočka od pon. do pet.,
  • Uvrstitveni test,
  • Brezžični internet.

   

  LONDON – WIMBLEDON in OXFORD:

  Cene so v funtih (£).

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.
  Plačilo registracije je 50£.
   
  WORTHING in LEEDS:

  Cene so v funtih (£).

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.
  Plačilo registracije je 50£.
   
  DUBLIN:

  Cene so v evrih (€).

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.
  Plačilo registracije je 65€.

   

  CENE NASTANITVE:

  LONDON – WIMBLEDON in OXFORD:

  Cene so v funtih (£) za en teden.

  Plačilo registracije je 55£
   

  WORTHING in LEEDS:

  Cene so v funtih (£) za en teden.

  Plačilo registracije je 55£
   

  DUBLIN:

  Cene so v evrih (€) za en teden.

  Plačilo registracije je 70€.

   

  LOKACIJE ŠOL:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<