Select English – Cambridge

prijavnica

 • Slike

 • Video

 • Mnenja tečajnikov

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Ta izjemno kvalitetna šola s sedežem v Cambridgeu, ki je akreditirana in priznana s strani British Councila, nudi odlične jezikovne tečaje za otroke, najstnike in tudi odrasle. Na šoli si prizadevajo za narodno raznovrstnost, saj s tem dosežejo, da tečajniki tudi med prostim časom za medsebojno komunikacijo uporabljajo le angleški jezik. Šolo obiskujejo otroci in odrasli iz celega sveta. Od Brazilcev in Indonezijcev pa do »sosedov« Francozov. Jezikovna šola je odprla svoja vrata v Cambridgeu pred več kot 25 leti in je locirana v samem centru Cambridgea. Šola izvaja poletne tečaje za otroke, najstnike in odrasle, priprave za vpis na britanske univerze (GCSE, A nivoji – osnovni univerzitetni tečaji). Za otroke in najstnike nudijo zelo lepe lokacije v samem centru Cambridgea in v njegovi okolici, kjer tečajniki lahko bivajo v kvalitetnih nastanitvah (v rezidenci ali pri družini), prav tako je poskrbljeno za vsakodnevne popoldanske in večerne aktivnosti.

  Kliknite spodaj in si poglejte ostale programe šole:

   

  O programih: Učni programi se ne izvajajo samo v šolskih prostorih, pač pa tudi na kolidžih Univerze v Cambridgeu. Po zaključenih lekcijah se tečajniki zadržujejo v posebnih zunanjih in notranjih prostorih, ki so namenjeni druženju in obedovanju. Omenjeni prostori so opremljeni z avtomati za pijačo in prigrizke, televizijo, različnimi revijami, računalniki z internetnim dostopom, mizo za biljard, klavirjem ter zelo udobnimi kavči. Brezžični internet je prisoten v vseh prostorih. Če pa bi si zaželeli malce miru, lahko obiščete razred, v katerem imate mir za branje ali ponovitev snovi. Med tečajem lahko bivate pri družini, ki bo poskrbela za vaš zajtrk in večerjo. Bivanje pri družini vam omogoča spoznavanje tipične angleške družine ob tradicionalnih angleških jedeh in kar je najpomembneje, nudijo vam možnost govora le v angleškem jeziku. Pri pripravi jedi bodo upoštevane posebne diete iz verskih ali zdravstvenih razlogov. Perilo se pere tedensko. Večina družin ima brezžični internet. Med poletjem pa si lahko izberete tudi bivanje v rezidenci, kjer si obroke pripravljate sami. Šola organizira tudi obšolski program, tako boste v popoldanskem ali večernem času 2 ali 3 krat na teden skupaj s sošolci obiskali različne muzeje, si ogledali glavne znamenitosti mesta, se odravili na Bowling,…

   

  JEZIKOVNI TEČAJI ANGLEŠČINE V ANGLIJI – CAMBRIDGE

  O tečajih: Tečajev v Cambridgeu se lahko udeležijo vsi, ki so starejši od 16 let. Izbirate lahko med različno intenzivni tečaji od 20 do 32 lekcij splošne angleščine tedensko. Program obsega delo s slovnico, besediščem, izgovorjavo, delo na projektih in vsakdanjo komunikacijo. Nudijo tudi priprave na IELTS teste (International English Language Testing System), ki obsegajo 32 lekcij tedensko (28 lekcij splošne angleščine in od pon. do čet. dan dodatna lekcija za pripravo na izpit). Za večje ali manjše zaključene skupine lahko pripravijo tudi prilagojen program po meri naročnika, kjer se vsebina tečaja določi na podlagi želja in potreb naročnika. Šolska ura traja 45 min, tečajniki so v razrede razvrščeni glede na njihovo predznanje (od začetne do visoko nadaljevalne stopnje), v razredu je največ 14 učencev. Tečaji splošne angleščine potekajo skozi vso leto in študentje lahko začnejo s tečajem vsak ponedeljek.

   

  SLIKE:

   

  VIDEO:

   

  MNENJA NAŠIH TEČAJNIKOV:

  “Jezikovne počitnice so bile nekaj nepozabnega! Tečaj je potekal brez kakršnih koli problemov, osebje je zelo prijazno in tudi sama šola je zelo urejena stavba z odličnimi prostori za učenje, preživlanje prostega časa… Hrana pri družini je bila odlična, verjetno sva s kolegico imeli kar srečo, da sva naleteli na tako prijazno gospo in jaz osebno sem bila prijetno presenečena nad samim izgledom bivalnih prostorov v hiši. Družba, ki sva jo spoznali je bila zelo prijetna in zanimiva, saj so bili ljudje iz različnih držav, z različnimi kulturami…”

  Špela Sušnik
   
  “Z vsem sem bila zelo zadovoljna! Učitelji so usposobljeni in zelo prijetni. Sošolci iz razljičnih držav, veliko smo se družili, izmenjavali iskušnje in se imeli res prijetno. Pri družini sem se počutila kot doma in tudi z hrano sem bila zadovoljna.”

  Sandra Ravnjak
   
  “Imel sem se super! Osebje je bilo prijazno in pripravljeno odgovoriti na kakršnokoli vprašanje, zato je tečaj potekal gladko. Šola je zelo prikladno stala v centru mesta, tako da sem za malico lahko šel kamorkoli ker je bilo vse na dosegu roke. Družabne aktivnosti v naši starostni skupini niso bile organizirane pogosto, vendar to ni bil hud problem, saj smo se vsak dan družili s sošolci, šli v kakšen pub ali park. Sošolci so bili prav tako super, vsi so bili odprti za spoznavanje novih prijateljev, zato so bili moji trije tedni zelo zabavni. Za bivanje je urejeno super, bilo je blizu centra mesta, prevažal sem se večinoma z avtobusom, hrana ki so mi jo kuhali je bila zelo dobra in nikoli nisem ostal lačen. Vzdušje na šoli je bilo enkratno, profesorji so bili zelo prijazni in zagreti za svoje delo, pouk pa je bil zato zabaven in seveda poučen.”

  Juš Hladnik

   

  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • Tečaj po izbiri,
  • Št. lekcij po izbiri,
  • Bivanje po izbiri,
  • Certifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • Infotočka od pon. do pet.,
  • Uvrstitveni test,
  • Brezžični internet,

   

  Cene so na teden.

  Plačilo registracije je 50£.
  Doplačilo za poletne mesece je 40£ na teden.
  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.

   

  CENE NASTANITVE:

  Cene veljajo za en teden.


  Doplačilo za poletne mesece je 35£ na teden. (Velja samo za bivanje pri družini)

   

  LOKACIJA ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<