Liden & Denz – St.Petersburg, Moskva, Riga, Irkutsk

prijavnica

 • O šoli v St.Petersburgu

 • O šoli v Moskvi

 • O šoli v Rigi

 • O šoli v Irkutsku

 • Video

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Gre za najstarejšo privatno jezikovno šolo v Rusiji, ustanovljena je bila leta 1992 in ima izjemen vpliv in ugled širom po svetu. Šola ima svoje štiri centre v Sankt Peterburgu – cesarska prestolnica pod okriljem Unescove svetovne dediščine, Moskvi – največji evropski prestolnici, Rigi – prelepem latvijskem mestu z bogato zgodovino in Irkutsku – enem od največjih mest na področju Sibirije. Ponuja pa tako tečaje za akademske, turistične ali poslovne potrebe. Na tej mednarodno akreditirani jezikovni šoli združujejo visok nivo poučevanja s sodobno avdio-vizualno opremo. Cilj šole je seznanitev študentov tako z uporabnostjo jezika v različnih življenjskih situacijah kot s kulturnim vidikom ruskega jezika. Ob prostem času boste lahko uživali v spektaklih gledališča ali baleta, se sprehodili po poti Dostojevskega, preizkusili tipične ruske jedi in se ogreli na vodka partyju. Nekatere dejavnosti so brezplačne, druge pa so dostopne po razumnih cenah. Prav tako imate s šolsko kartico cenejši vstop v določene muzeje, v kino, galerije in različne popuste ob nakupih. Je uradni izpitni center za izpite TELC.

   

  ST.PETERSBURG: Šola se nahaja v starem mestnem jedru v zgradbi iz 19. stoletja. Območje ponuja tipično Sankt-Petersburško arhitekturo. V okolici šole je veliko barov, kavarn, restavracij in trgovin. Pouk poteka v 13-ih prostornih in svetlih učilnicah, opremljenih s TV/DVD-ji. Omogočen je dostop do brezžičnega interneta. Možnost učenja ali druženja med tečajniki je v knjižnici in jedilnici. Izbirate lahko med namestitvijo pri družini, v stanovanju ali v hotelu. Pri družini imate svojo sobo, kopalnico in kuhinjo pa si delite z družino. Izbirate med polpenzionom ali samo zajtrkom. Družina je od šole oddaljena max. 50 minut. Šola poskrbi, da so člani družine prijazni in se gostu posvetijo tako, da ga spodbudijo h govoru v ruščini. V stanovanju so lahko nastanjeni še drugi tečajniki, vendar ste v sobi sami. Možen je tudi najem svojega stanovanja. Šola poleg izvajanja jezikovnih tečajev svojim tečajnikom omogoča aktivno preživljanje prostega časa. S široko paleto različnih izletov in ogledov nudi študentom priložnost, da se seznanijo z veličastnostjo mesta.

   

  MOSKVA: Šola se nahaja v središču mesta. Pouk poteka v desetih moderno opremljenih učilnicah z najnovejšo tehnologijo (tablični računalniki, Wi-Fi, LCD TV, DVD). V okolici šole so restavracije, kjer si lahko privoščite kosilo. Izbirate lahko med namestitvijo pri družini, v stanovanju ali v hotelu. Pri družini imate svojo sobo, kopalnico in kuhinjo pa si delite z družino. Izbirate lahko med polpenzionom ali samo zajtrkom. Družina je od šole oddaljena max. 60 minut. Šola poskrbi, da so člani družine prijazni in se gostu posvetijo tako, da ga spodbudijo k govoru v ruščini. V stanovanju bivate še z drugimi tečajniki, vendar ste v sobi sami. Možen je tudi najem svojega stanovanja. Šola poleg izvajanja jezikovnih tečajev svojim tečajnikom omogoča aktivno preživljanje prostega časa. S široko paleto različnih izletov in ogledov nudi študentom priložnost, da se seznanijo z veličastnostjo mesta.

   

  RIGA: Njihov novejši center se nahaja v Rigi. Historični center je v neposredni bližini šole. Pouk poteka v desetih moderno opremljenih in prostornih učilnicah. Tečajniki se med urami lahko zadržujejo v študentski sobi, kjer je dostopen Wi-Fi in računalniki. V neposredni bližini šole je veliko barov in restavracij. Izbirate lahko med namestitvijo pri družini, v stanovanju ali v hotelu. Pri družini imate svojo sobo, kopalnico in kuhinjo pa si delite z družino. Izbirate lahko med polpenzionom ali samo zajtrkom. Družina je od šole oddaljena max. 50 minut. Šola poskrbi, da so člani družine prijazni in se gostu posvetijo tako, da ga spodbudijo k govoru v ruščini. V stanovanju bivate še z drugimi tečajniki, vendar ste v sobi sami. Možen je tudi najem svojega stanovanja. Šola poleg izvajanja jezikovnih tečajev svojim tečajnikom omogoča aktivno preživljanje prostega časa. S široko paleto različnih izletov in ogledov nudi študentom priložnost, da se seznanijo z veličastnostjo mesta.

   

  IRKUTSK: Šola se nahaja v zgodovinskem središču enega največjih mest na področju Sibirije. Prostori šole so locirani na stičišču ulic Gryaznova in Karla Marksa, ter se nahajajo v na novo prenovljeni stavbi iz 19. stoletja. Pouk poteka v šestih moderno opremljenih učilnicah, kjer je tečajnikom dostopen tudi Wi-Fi. V šoli je tudi prostor z avtomati, kjer si lahko privoščite malico. Ulica Karla Marksa je najlepša ulica v mestu, v bližini pa se nahajajo tudi reka Angara, spomenik Alexandra III, ter Fashion Block, kjer najdete različne bare in restavracije. Nastanjeni ste lahko pri družini, v stanovanju ali v hotelu. Šola je lahko dostopna iz vseh namestitev, prav tako so peš dosegljive restavracije, bari in glavne atrakcije. Pri družini imate svojo sobo, kopalnico in kuhinjo pa si delite z družino. Izberete lahko nočitev z zajtrkom ali polpenzion (zajtrk in večerja). Poleg tečajev šola organizira tudi razne oglede in izlete, preko katerih lahko mesto boljše spoznate.

   

  TEČAJ RUŠČINE V RUSIJI – MOSKVA, ST.PETERSBURG, IRKUTSK ALI RIGA (LATVIJA)

  O tečajih: Izbirate lahko med standardnim in intenzivnim tečajem splošnega jezika (20 ali 25 lekcij tedensko). Tečaji so primerni tako za popolne začetnike kakor tudi za osebe s predhodnim znanjem. Odločite se lahko za skupinski tečaj (max. 12 tečajnikov) ali za individualni pristop, kjer je vsebino tečaja možno prilagoditi vašim željam in potrebam. Pred pričetkom tečaja opravijo tečajniki uvrstitveni test, ki zajema tako pisni kot tudi ustni del. Na podlagi tega rezultata so umeščeni v ustrezne skupine. Tečaji potekajo od ponedeljka do petka 10:00-14:00 ure. Tečaji temeljijo na komunikaciji, učitelji pa si še posebno prizadevajo, da tečajniki takoj spregovorijo v ruščini bodisi z učitelji bodisi z ostalimi tečajniki. Na voljo so tudi specializirani tečaji, ki so sestavljeni iz splošnega tečaja in specializiranih vsebin. Izbirate lahko med dodatnimi petimi lekcijami ruščina + glasba/poslovni jezik/književnost.

   

  SLIKE ST.PETERSBURG:

   

  SLIKE MOSKVA:

   

  SLIKE RIGA:

   

  VIDEO ST.PETERSBURG:

  VIDEO MOSKVA:

  VIDEO RIGA:

   

  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • Tečaj po izbiri,
  • Št. lekcij po izbiri,
  • Največ 12 učencev v razredu,
  • Certifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • Program družabnih aktivnosti,
  • Infotočka od pon. do pet.,
  • Uvrstitveni test,
  • Brezžični internet.

   

  VSE LOKACIJE – ST.PETERSBURG, MOSKVA, RIGA, IRKUTSK:

  Cene so v evrih(€) za en teden.

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.

  Doplačilo za poletje je 60€ na teden.

  Plačilo registracije je 120€.

   

  CENE NASTANITVE:

  Cene so v evrih(€) za en teden.

   

  LOKACIJE ŠOL:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<