BLC – Brighton

prijavnica

 • Primer aktivnosti

 • Slike

 • Mnenja tečajnikov

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Akademija se nahaja v samem centru Brightona, prav nasproti glavne mestne znamenitosti – kraljevega paviljona, in le 2 minuti od glavnega pomola. Šola je akreditirana s strani British Councila in s svojo izjemno lokacijo omogoča neposredno bližino glavnih atrakcij, restavracij, nakupovalnega središča in vsega kar mesto ponuja. Brighton je s svojo edinstveno identiteto eno najpopularnejših obmorskih destinacij Velike Britanije. S svojim živahnim nočnim življenjem, butiki znanih blagovnih znamk in najlepšo britansko plažo slovi kot kozmopolitsko mesto. Prosti čas: Šola je znana po izredno pestrem družabnem programu, ki ga pripravlja z veliko mero kreativnosti. Poleg standardnih ogledov mesta in njegovih znamenitosti se lahko udeležite tudi tečajev oblikovanja glinenih izdelkov, poslikave stekla, pisanja CV-ja, izrezovanje okrasnih buč, poskrbljeno pa je tudi za športne aktivnosti (košarka, nogomet) in družabne večere (pikniki, pogovorni večeri).

  Kliknite spodaj in si poglejte ostale programe šole:

   

  TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA V BRIGHTONU

  O tečajih: Pri tečajih splošnega jezika si lahko prilagodite intenziteto lekcij glede na vaše želje oz. potrebe (20–30 lekcij/teden). Izbirate pa lahko tudi med tematikami iz vsakdanjega življenja s poudarkom na komunikacij, izgovarjavi in slušnem razumevanju, ali pa se odločite za intenzivni tečaj, kjer je poudarek na pismenosti, slovnici in širjenju besednega zaklada. Na šoli ponujajo tudi pripravljalne tečaje za maturitetne izpite (BLC Diploma) in tečaje za pridobitev mednarodnega certifikata (IELTS, FCE). Poleg skupinskih tečajev, lahko tečajniki izbirajo tudi med individualnimi urami ali tečaji v manjših skupinah. Na voljo je tudi kombinirani tečaj »COMBO«, kjer lahko lekcijam v skupini dodate individualne ure oz. priprave na certifikat. Minimalna starost tečajnikov je 16 let.

  Primer družabnih aktivnosti za December:

   

  SLIKE:

   

  MNENJA NAŠIH TEČAJNIKOV:

  “Na šoli je zaposlenih veliko sposobnih učiteljev in moderatorjev, ki so vedno pripravljeni pomagati. Profesorji so odlični, saj se zaradi majhnosti skupin pri urah za odrasle lahko posvečajo vsakemu posamezniku, govorijo preprosto in jasno, so zanimivi in ti zelo obogatijo besedni zaklad. Dva preživeta tedna v Brightonu sta bila najlepša izkušnja mojega življenja. izredno me je veselilo dejstvo, da sem bila tam edina Slovenka, kar mi je odprlo vrata za druženje s tujci. Imeli smo se čudovito in za vedno nas vežejo spomini na ta čas, ko smo preprosto le uživali. Nastanitev je bila fenomenalna. Živela sem pri ljubko kaotični družini s tremi majhnimi otroci in enim na poti, si delila hišo še z 5 sostanovalci, s katerimi smo ob večerih uživali doma, jedli presenetljivo dobro hrano, si ogledali veliko filmov in se pogovarjali pozno v noč. Občasno smo se z avtobusom ob večerih odpeljali v center mesta, kjer smo živeli z mestnim duhom sproščenosti in tolerance. Naučila sem se sporazumevati spontano, izražati svoje občutke, kritike, komplimente in opažanja. Angleščina mi je v Brightonu postala orodje edinega možnega sporazumevanja z novimi prijatelji v tem čarobnem obdobju.”

  Katja Sluga, Brighton
   
  “Vsak dan sem z veseljem hodila na tečaj saj je dan potekal zelo zabavno. Nove besede smo se učili preko iger tako da ti gre še bolje v spomin. Vikendi so bili prosti dnevi in ta čas sem izkoristila za razne izlete po Angliji. Včasih smo šli z sošolci po končanem pouku, v razne pube in se poleg tega da smo bili izven šole, tudi učili angleščino med seboj. Družina je bila zelo prijazna in hrane nikoli premalo.”

  Maja Brenčič, Brighton

   

  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • Tečaj po izbiri,
  • Št. lekcij po izbiri,
  • Čas tečaja po izbiri,
  • Certifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • Program družabnih aktivnosti,
  • Infotočka od pon. do pet.,
  • Uvrstitveni test,
  • Brezžični internet,

   

  SPLOŠNA ANGLEŠČINA / IELTS / FCE / CAE:

  Za cene tečajev in dodatne informacije, Vas prosimo da nas kontaktirate!

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.

   

  CENE NASTANITVE:

  Cene so v funtih (£) za en teden.

  Za cene tečajev in dodatne informacije, Vas prosimo da nas kontaktirate!

   

  LOKACIJA ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<