CLIC – Sevilla and Cadiz

prijavnica

 

Opis šole: Clic International House je jezikovna šola, ki se ponaša z visokim profilom. Deluje v osrčju treh mest: Sevilla, Cadiz in Malaga. Nudijo tečaje španščine, od začetniške do najvišje stopnje, ter tudi tečaje drugih tujih jezikov za domači trg. Ponujajo tečaj za pripravo na mednarodni certifikat DELE, poleg tega so tudi akreditiran izpitni center s strani Instituto Cervantes. Clic International House je član dveh najbolj prestižnih svetovnih združenj jezikovnih šol: International House in IALC. Njihova šola spada pod peščico španskih jezikovnih šol, ki nudijo uradne evropske univerzitetne kreditne točke. Moderne učilnice in predavanja, ki sledijo modernim trendom ga uvrščajo v sam vrh jezikovnih centrov, ki nudijo učenje španščine v Španiji. Šola je tudi internacionalno priznan center za trening učiteljev angleščine in španščine, FELE, Cambridge CELTA, Young learners in DELTA.

Kliknite spodaj in si poglejte ostale programe šole:

 

SEVILLA: Šola Clic International House Sevilla, ustanovljena leta 1983, je šola z odličnim svetovnim ugledom. Nahaja se v samem centru Seville. Je stičišče učenja špaščine in angleščine, saj prirejajo tudi tečaje angleščine za lokalno prebivalstvo. Verjamejo, da uspešen tečaj ne sloni samo na odličnem učenju, ampak vključuje še druge visoko kakovostne dodatne dejavnosti za zadovoljevanje tečajnikovih namestitvenih, socialnih in kulturnih potreb. V Sevillo lahko pridete z letalom do letališča San Pablo, za premikanje po mestu pa lahko uporabite vlak, avtobus, metro ali taksi. Bivate lahko v skupnem stanovanju, pri družini, v CLIC rezidenci ali Santa Ana studiu. Vse namestitve so od šole oddaljene največ 20 minut hoje. Večina dodatnih aktivnosti je brezplačna in nudi spoznavanje mesta, njegove zgodovine, ter predvsem španskega načina življenja.

 

CADIZ: Clic International House Cadiz je bila ustanovljena leta 1983 in se nahaja v središču mesta Cadiz, le dve ulici stran od plaže. Je manjša šola s prijetnim vzdušjem, recepcijo, avtomati s pijačo, hrano in prigrizki. Bivate lahko v skupnem stanovanju (kuhate sami), pri družini (polni penzion, polpenzion ali kuhate sami),v CLIC rezidenci (polpenzion), ali v apartmaju (kuhate sami). Pri vseh namestitvah je vključena posteljnina in brisače, brezžični internet je na voljo povsod, z izjemo nekaterih apartmajev. Ker je Cadiz zelo znana lokacija za surferje, lahko tečaj španščine kombinirate tudi s tečajem surfanja in tako vsak teden 2-krat po 90min preživite na valovih. Jezika se lahko učite tudi v prostem času preko različnih aktivnosti, ki jih šola ponuja.

Tečaju španščine lahko dodate spodnje hobije ali športe:
(Za ceno in več informacij, Vas prosimo da nas kontaktirate!)

 • Surf
 • Windsurf
 • Jadranje

 

JEZIKOVNI TEČAJ ŠPANŠČINE V SEVILLI ali CADIZU

O tečajih: Na jezikovni šoli CLIC se lahko, tako v Sevilli kot v Cadizu, prijavite na tečaj splošne španščine, kjer lahko izberete standardni tečaj (20 lekcij na teden) ali intenzivni tečaj (25 lekcij na teden). Samo v Sevilli imate možnost izbrati super intenzivni tečaj s kar 30 lekcijami na teden. Na obeh lokacijah lahko izberete tudi individualni tečaj, kjer si število lekcij na teden izberete sami. Obstaja tudi možnost kombiniranega tečaja, kjer standardni tečaj v skupini kombinirate še z 5 ali 10 individualnimi lekcijami na teden. Izberete lahko tudi tečaj kot pripravo na mednarodne certifikate. Tečaji se odvijajo skozi celotno leto, z začetkom vsak ponedeljek. Nudijo tudi pomoč tujim študentom pri učenju španščine za namen opravljanja pripravništva v španskih podjetjih, vpis na univerzo, itd.

 

SLIKE SEVILLA:


 
SLIKE CADIZ:

 

VIDEO SEVILLA:

VIDEO CADIZ:

 

prijavnica

CENE TEČAJEV:

a
Cena vključuje:

 • Tečaj po izbiri,
 • Št. lekcij po izbiri,
 • Certifikat šole,
 • Poročilo o napredku,
 • Program družabnih aktivnosti,
 • Infotočka od pon. do pet.,
 • Uvrstitveni test,
 • Brezžični internet,
 • Registracija tečaja
 • Registracija bivanja

 

SEVILLA in CADIZ:

Cene so v evrih (€).

Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.
 
VEČ-TEDENSKI TEČAJI:

Cene so v evrih (€).

Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.

 

CENE NASTANITVE:

SEVILLA:


Cene so v evrih (€).


Za bivanje v studijih je doplačilo za poletne mesece 25€ na teden.
 

CADIZ:


Cene so v evrih (€).


Za bivanje med poletnimi meseci je doplačilo 20€ na teden, pri apartmajih pa 230€ na teden.

 

LOKACIJE ŠOLE:

>Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<