ABC Humboldt – Barcelona

prijavnica

 • Nastanitve

 • Slike

 • Video

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Jezikovna šola se nahaja v Barceloni in je akreditirana s strani Inštituta Cervantes. V sodobni, šestnadstropni, posebej prilagojeni zgradbi, zagotavlja učinkovito in prijetno učenje jezikov. Vseh 19 učilnic je klimatiziranih in v celoti opremljenih z avdio-vizualno opremo. Šola ima tudi veliko kongresno dvorano in računalniško učilnico z brezplačnim dostopom do interneta, pa tudi bar s teraso, ki nudi panoramski razgled na Barcelono. Šola se nahaja v centru mesta, v bližini »Plaza Molino«. Do nje je možno priti tako s podzemno železnico kakor tudi z avtobusom, saj do šole vodijo številne osrednje prometne povezave. ABC Humbold ponuja široko paleto tečajev, med drugimi tudi tečaj kot pripravo na mednarodni izpit DELE. Na šoli uči kar 60 odličnih učiteljev, ki poskrbijo za dobro počutje tečajnika in njegov hiter napredek.

  Kliknite spodaj in si poglejte ostale programe šole:

   

  O programih: Šola ponuja različne aktivnosti po zelo ugodnih cenah (nekatere družabne dejavnosti so že vključene v ceno tečaja, druge pa so proti manjšemu doplačilu). Organizirana je zabava ob prihodu novim tečajnikov, ogled Barcelone in Picassovega muzeja, paintball, sprehod po parkih, kegljanje, ogled muzeja nogometnega kluba Barcelone, različne razstave, plesna predstava flamenka, biljard …Šola ima na voljo številne možnosti nastanitve, izbirate lahko med nastanitvijo pri družini, nastanitvijo v poletni ali šolski rezidenci ali pa v različnih oblikah stanovanj, kjer za prehrano poskrbite sami. V stanovanjih bivate skupaj z ostalimi tečajniki iz šole. Navadno so v stanovanju po 4 sobe, kopalnico in kuhinjo pa si delite. Pri družini lahko izbirate med polpenzionom, polnim penzionom ali le zajtrkom. Na šoli lahko obiskujete tudi tečaj kot pripravo na izpit DELE.

   

  JEZIKOVNI TEČAJ ŠPANŠČINE V BARCELONI

  O tečajih: Šola ponuja učenje španščine skozi vse leto. Odločite se lahko za standardni ali intenzivni tečaj, ki traja od enega tedna do največ dvanajst tednov in zajema od 20 do 25 lekcij (1 lekcija = 45 minut) na teden. Izbirate lahko med kombiniranimi tečaji z individualnimi urami ali tečaji v manjših skupinah. Če se na tečaj prijavi večje število tečajnikov s podobnimi interesi, šola ponudi možnost izdelave programa tečaja po lastni izbiri (tečajniki določijo intenzivnost tečaja, tematiko, urnik izvajanja …). Dlje časa trajajoči tečaji potekajo od 12 tednov naprej in zajemajo od 20 do 25 lekcij na teden. Vsi tečaji so namenjeni vsem stopnjam jezika, povprečno število tečajnikov v razredu pa je 8, največ 12. Vsem oblikam tečajev je skupno tudi to, da se novi tečaji pričnejo v ponedeljek, v ceno tečaja pa je že vključen ves dodatni material. Za poslovneže imajo poseben individualni program, ki temelji pretežno na poslovnem jeziku (1 lekcija = 60 minut).

   

  SLIKE:

   

  VIDEO:

   

  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • Tečaj po izbiri,
  • Št. lekcij po izbiri,
  • Uvrstitveni test,
  • Poročilo o napredku,
  • Certifikat šole,
  • Brezžični internet,
  • Infotočka od pon. do pet.,

   

  Cene so v evrih (€).

  Plačilo registracije je 32€.
  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.

   

  CENE NASTANITVE:

  Cene so v evrih (€) za en teden.

  Ostale nastanitve:

  Cene so v evrih (€) za en teden.

   

  LOKACIJA ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<