Horizonte – Regensburg

prijavnica

 • Nastanitve

 • Slike

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Šola je bila ustanovljena leta 1986 in se nahaja v mestu Regensburg, ki leži na jugovzhodu države, na sotočju rek Donava in Regen. Mesto, ki se nahaja tudi na seznamu UNESCO World Heritage, je od letališča v Munchenu oddaljeno 70 kilometrov, od samega centra mesta Munchen pa 120 kilometrov. Šola ima prostore v srednjeveškem centru mesta, v 4. nadstropju stavbe, ki je opremljena z dvigalom. Železniška postaja je oddaljena 1 kilometer. Lekcije se odvijajo v 8 polno opremljenih učilnicah, na razpolago so vedno tudi računalniki in kava. Šola je bila akreditirana, prepoznana, oziroma je članica naslednjih organizacij: TestDaF Institut, IALC, CSN, ter Fadaf. Pri učenju dajajo glavni poudarek na razvijanje komunikacijskih veščin v današnji nemščini, ter uvodu v sodobno družbeno, kulturno in politično situacijo v Nemčiji.

   

  O programih; Šola redno izvaja naslednje dodatne dejavnosti: vodene oglede Regensburga, izlete v druga Bavarska mesta, predavanja o jezikoslovju, kulturnih, zgodovinskih in političnih zadevah, obisk muzejev in raznih podjetij, ogled novejših nemških filmov, aktivnosti na prostem, ter razna srečanja v lokalih. V ceno tečaja so vključene vse dejavnosti, doplačati je potrebno le izlete. Za namestitev ponujajo naslednje možnosti: rezidenca (nahaja se neposredno ob šoli), bivanje pri družini (večina se ne nehaja dlje od 20 minut vožnje od šole in centra mesta z avtobusom ali kolesom), hotel, holiday homes (priporočljivo za osebe, ki jih spremlja družina, ali domači ljubljenček). Prihod je predviden dan pred začetkom tečaja, in sicer v nedeljo v poznih popoldanskih urah, odhod pa v soboto v jutranjih urah.

   

  JEZIKOVNI TEČAJI NEMŠČINE V NEMČIJI – REGENSBURG

  O tečajih: Minimalna starost tečajnikov je 17 let. Predavanja se odvijajo od ponedeljka do petka, ena lekcija traja 45 minut. Povprečno število tečajnikov v skupini je 7, maksimalno število 10 (julij in avgust 12). Izvajajo tečaje nemščine za odrasle na vseh nivojih. Standard Course vključuje 20 lekcij na teden, v jutranjem času. V Intensive Course je vključenih 30 lekcij na teden: Standark Course v jutranjem času + 10 lekcij v mini skupini (2-4 oseb) v popoldanskem času. V primeru, da je nadoločenem nivoju samo 1 oseba, se izvede 5 individualnih lekcij, namesto 10. Intensive Course Plus je sestavljen iz Standard Course v jutranjem času + 5 do10 individualnih lekcij v popoldanskem času, za katere izberete sami teme, vsebine in vaje. Ponujajo tudi: Teacher Refresher Courses, One-to-one lessons, German for professional purposes, ter TestDaF preparation lessons.

   

  SLIKE:

   
  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  Za cene tečajev in dodatne informacije, Vas prosimo da nas kontaktirate!

   

   

  NASTANITVE:

  Za cene nastanitev in dodatne informacije, Vas prosimo da nas kontaktirate!

   

  LOKACIJE ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<