ACE English Malta – družinske počitnice

prijavnica

 • Nastanitve

 • Slike

 • Video

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Nova butična šola, ki se nahaja v strogem trgovskem centru St.Julians, je idealna za vse, ki bi se angleščine radi naučili na sončni in topli Malti. V moderno opremljeni šoli, ki slovi po sodobni tehnologiji, vam zagotavljajo, da se boste jezika naučili na prijeten in zanimiv način. Ob učenju pa boste tako odrasli kot otroci prejeli veliko mero pozornosti učiteljev. Družine lahko izbirajo med bivanjem pri družini gostiteljici, v hotelu, v apartmaju ali študentski rezidenci. Šola ima 25 moderno opremljenih učilnic, vse z interaktivnimi tablami, saj lekcije potekajo pod posebnim lastnih učnim programom, kjer je veliko uporabe omenjenih tabel. Na šoli najdete tudi knjižnico, internet cafe, brezžični internet pa je dosegljiv po celi šoli.

   

  O programih: V popoldanskem času je tečajnikom na voljo bogat program raznolikih družabnih dejavnosti, 1x tedensko pa se lahko brezplačno udeležijo različnih izletov, kot so: ogled zgodovinskih templjev ali vedno atraktivne Popajeve vasice, obiščejo in raziščejo lahko otok Gozo ali glavno mesto Valeta. Program lahko vključuje tudi kuharski tečaj, igranje golf, ure pilatesa, različne likovne in ustvarjalne delavnice ipd. Otroci se svojim staršem pridružijo šele pri popoldanskih aktivnostih in izletih. Sicer pa v dopoldanskem času obiskujejo njim prilagojen jezikovni tečaj. Med vikendom se starši skupaj z otroki lahko udeležijo organiziranih dejavnosti in izletov, ali pa prosti čas preživijo po lastni izbiri. Organizirane večerne aktivnosti (obisk puba, bowling večer, različna predavanja, degustacija vin …) so staršem na voljo 2-krat tedensko, med tem časom je organizirano varstvo za otroke, ki je proti doplačilu.

   

  DRUŽINSKE JEZIKOVNE POČITNICE V ST.JULIANSU (PACEVILLE) NA MALTI

  O tečajih: Tečaji potekajo v skupini z največ dvanajstimi učenci. Pouk poteka na vseh stopnjah – od začetne do visoko nadaljevalnih. Vsebina tečaja je oblikovana tako, da pokriva vse ravni jezika (branje, pisanje, govorjenje in poslušanje). Poudarek pri tečajih pa je predvsem na komunikaciji in izboljšanju govornih sposobnosti za potrebe potovanja, druženja in vsakdanjega življenja. Dodatne individualne ure ali tečaj poslovne angleščine so na voljo proti doplačilu. Odrasli se lahko udeležijo kateregakoli tečaja, ki jih šola ponuja (od standardnih do zelo intenzivnih). Medtem, ko so otroci razvrščeni v enega od programov za otroke. Otroci stari od 6 mesecev do 3 let bodo v varstvu zaupanja vrednih skrbnikov, ki jih bodo animirali z različnimi aktivnostmi. Otroci stari od 3 let do 12 let se lahko udeležijo tečaja angleščine za otroke, medtem ko starejši od 13 do 17 let imajo možnost se udeležiti tečaja za najstnike. Najstniki lahko tudi izbirajo med udeležbo samo tečaja z bivanjem s svojo družino ali pa vzamejo paket za najstnike, kjer v rezidenci bivajo s svojimi vrstniki in imajo program skozi cel dan.

   

  SLIKE:

   

  VIDEO TEČAJI:

  VIDEO TEČAJ ZA OTROKE:

   

  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cene vključujejo:

  • Tečaj za odrasle po izbiri,
  • Tečaj za otroke po izbiri,
  • Št. lekcij po izbiri,
  • Učno gradivo,
  • Program družabnih aktivnosti,
  • Cerifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • Infotočka od pon. do pet.,

   

  Cene so v evrih (€) za en teden.


  Plačilo registracije je 45€.
  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.
   
  Paket za najstnike od 13 do 17 let:

  Cena vključuje lekcije, bivanje, prehrano, program družabnih aktivnosti, izlete in oglede, ter 24 urno varstvo.
  Plačilo registracije je 45€.

   

  CENE NASTANITVE:

  Cene so v evrih (€) za en teden.


  Plačilo registracije je 40€.

   

  LOKACIJA ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<