Šola v turističnem središču – družinske počitnice

prijavnica

O šoli: Šola se nahaja v mestecu Limassol – drugem največjem mestu na otoku. Mesto vam z bogato zgodovino ponuja številne oglede muzejev, tipične mediteranske kavarne in sončne plaže. Na šoli pa vam nudijo prost dostop do interneta, bogato založeno knjižnico, šolski bar in organiziran prevoz od šole do mesta nastanitve in nazaj (10 min vožnje). Tečaj angleščine na Cipru je več kot odličen način kako združiti prijetno s koristnim – odličen jezikovni program namreč združite s čisto pravimi počitnicami ob morju. Je odlična destinacija za družine in tiste, ki obožujete sonce, saj je na Cipru kar 360 dni na leto obsijanih s soncem. Otok ima bogato zgodovino in kulturno dediščino, ki vam jo bodo na šoli še dodatno predstavili. Vsi učitelji na šoli so rojeni govorci angleškega jezika in imajo izkušnje s poučevanjem angleščine kot drugega oz. tujega jezika.

Prosti čas: Na šoli ni poskrbljeno samo za učenje jezika, temveč si prizadevajo, da spoznate nove prijatelje in se imate odlično tudi izven šolskih klopi. Prav zato organizirajo spoznavne večere, oglede srednjeveškega Cipra, Salsa večere na plaži, piknik, ogled vodnega parka in številne druge dejavnosti.  Ker pa je na Cipru toliko dogajanja, boste svoj prosti čas lahko izkoristili po lastnih željah. Na šoli deluje informator, ki vas bo obveščal o vsem dogajanju na otoku in vam pomagal izbrati primerne aktivnosti.

Kliknite in si preberite več o šoli →

 

 

TEČAJ ANGLEŠČINE ZA CELO DRUŽINO NA CIPRU

O tečajih: Družinske jezikovne počitnice so najboljši način za vso družino, da združi počitnice s praktičnim in zabavnim učenjem jezika. Starši se bodo njim ustreznega tečaja splošne (20 lekcij) ali intenzivne angleščine (25 lekcij) udeležili ob istem terminu kot njihovi otroci, ki bodo obiskovali Kids club tečaj. Tečaji za odrasle in tečaji za otroke potekajo na isti lokaciji. Po zaključku tečaja pa ima družina še dovolj časa za skupno raziskovanje Cipra. Program je posebej zasnovan tako, da ustreza starosti otrok. Z vključevanjem različnih ustvarjalnih delavnic pa pripomore h hitrejšemu učenju besedišča in slovnice. Po končanih lekcijah jezika ima družina na voljo še dovolj prostega časa za skupno preživljanje počitnic. Lahko pa se udeleži tudi številnih družabnih aktivnosti, ki so organizirane v okviru šole.

 

IMG_2266

 

Družinski program – primer urnika
Starši Otroci
9:00 pričetek z lekcijami Program za otroke poleg jezikovnega tečaja vključuje še:

ekskurzije • interaktivne in vzgojno-izobraževalne igre • športne aktivnosti

10:30 odmor
10:45 lekcije
12:15 zaključek z lekcijami za starše z 20-urnim tečajem
13:00 zaključek z lekcijami za starše s 25-urnim tečajem
13:15 prevoz do mesta nastanitve prevoz do mesta nastanitve

 

CENE TEČAJEV:

Cena vključuje:

  • Tečaj za odrsale po izbiri,
  • Tečaj za otroke (4 – 15 let),
  • Št. lekcij po izbiri,
  • Uvrstitveni test,
  • Varstvo otrok v času tečaja,
  • Infotočka od pon. so pet.,
  • Certifikat šole,
  • Brezžični interniet.

Za cene in dodatne informacije, Vas prosimo da nas kontaktirate!

 

NASTANITEV: Tečajniki lahko bivanje v enem izmed hotelov, ki jih šola ponuja v turističnem območju Limassola, v študentski rezidenci ali apartmaju. Nastanitve se nahajajo v neposredni bližini plaže in nočnega življenja ter max. 10 min vožnje do mestnega jedra.V ceno nastanitve je vključen tudi dnevni prevoz do šole in nazaj.

  • Študentska rezidenca

Prehrana: tečajniki si sami pripravijo obroke Opis: novozgrajena študentska rezidenca se nahaja le nekaj minut hoda od šole (7-10 min) in od starega mestnega jedra ter 5 min vožnje z avtom do plaže. Tečajniki si delijo sobo (dvoposteljne sobe), dnevno sobo, kopalnico, jedilnico in kuhinjo, kjer si lahko sami pripravljajo dnevne obroke.

CENE NASTANITVE:

Za cene in dodatne informacije, Vas prosimo da nas kontaktirate!

 

>Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<