Tečaji tujih jezikov v tujini


Jezikovna potovanja z odliko!

»Naučite se jezika tam, kjer je doma« – je geslo, ki se ga držimo na našem centru. Prav zato sodelujemo s številnimi priznanimi jezikovnimi šolami po celem svetu. Tečaje jezikov posredujemo le na najboljših, strokovno kvalitetnih in že preizkušenih šolah, ki delujejo pod okriljem mednarodnih jezikovnih organizacij, kot so: ICEF, IALC, ALPHE, …. Poleg tečajev poskrbimo tudi za udobno bivanje, bogat družabni program, športne aktivnosti, izlete in kulturne dejavnosti ter seveda letalsko karto.

Prav tako je pomembno vedeti, da je cena tečaja v tujini enaka, če za organizacijo poskrbite sami, ali pa to skrb prepustite nam – šoli z 20-letno tradicijo, ki na podlagi večletnih izkušenj svetuje ustrezno izbiro tečaja glede na vašo željo, potrebo in vaše jezikovno predznanje. Posredujemo vam obilo informacij, ki vam še kako koristijo v času jezikovnih počitnic.

Ponudba, ki jo naš center nudi, je zelo obširna, saj se prav za vsakogar nekaj najde. Odločite se lahko za tečaj Učenja angleščine, italijanščine, španščine, portugalščine, francoščine, nemščine, ruščine, hrvaščine, japonščine, kitajščine, mandarinščine, grščine, arabščine, srbščine, madžarščine, švedščine ali finščine v tujini. Izbirate pa lahko tudi med številnimi destinacijami v Evropi in drugod po svetu. Če se odločite za tečaj angleščine, lahko potujete v Anglijo, na Malto, na Irsko, na Škotsko, v Wales, na Ciper, v Belgijo, v ZDA, v Kanado, v Avstralijo, v Novo Zelandijo ali v Južnoafriško republiko. Pri tečaju italijanščine imate na izbiro destinacije v Italiji, tečaj španščine se izvaja v Španiji, v Mehiki, v Argentini, na Kubi, v Kostariki, v Peruju, v Čilu, v Gvatemali ter v Ekvadorju. Na Portugalskem in Braziliji je na voljo tečaj portugalščine, tečaj ruščine v Rusiji, tečaj japonščine na Japonskem, tečaj kitajščine (mandarinščine) na Kitajskem. Veliko možnosti pri izbiri destinacije imate tudi za tečaj nemščine, in sicer v Nemčiji, Avstriji, Rusiji, Indoneziji, Maleziji ali na Kitajskem, na tečaj  francoščine pa lahko odpotujete v Francijo ali Kanado.