Global School of English – Glasgow and Edinburgh

prijavnica

 • Nastanitve

 • Slike

 • Video

 • Cene

 • Lokacija šole

 • Zakaj z Nisto

 •  

  Opis šole: Šola iz Glasgowa, ustanovljena leta 1997, je leta 2010 dobila dodatno lokacijo v mestu Edinburg. Šola je vodena v družinskem krogu. Zelo hitro si je ustvarila dober renome, saj ponuja zelo kvalitetno tečaje za otroke in odrasle. Šola je akreditirana in v svojih dveh centrih ponuja različne oblike tečajev primerne za vsakogar, ki se želi jezika naučiti na Škotskem. Učitelji dajejo velik poudarek na hiter napredek in prijetno učenje jezika. Osebje šole vam bo priskočilo na pomoč pri kateremkoli vprašanju, ki se vam bo porajalo med jezikovnimi počitnicami. Ena podružnica šole se nahaja v historičnem centru mesta Edinburg, v zgradbi iz 18. stoletja. Lokacija nudi odlično priložnost za spoznavanje kulture, zgodovine, umetnosti, glasbe, odlične kulinarike, športa in vse ostale priložnosti, ki jih mesto ponuja. Deset minut stran je železniška postaja in le dve minuti avtobusna postaja.

   

  GLASGOW: Ta izredno kvalitetna in s strani jezikovnih institucij akreditirana šola, je odprta vse leto. Prizadevajo si, da ugodijo vsem željam tečajnikom in da se tečajniki pri njih čim bolje počutijo. Zagotovljen je visok napredek v najkrajšem možnem času. Šola ima izjemno lokacijo, nahaja se v samem centru mesta. Pouk poteka v desetih na novo opremljenih učilnicah. Tečajniki se lahko zadržujejo v računalniški in študentski sobi, kjer imajo možnost souporabe računalnike ter si privoščijo kak prigrizek ob druženju s sošolci. Brezplačna brezžična povezava je na voljo v vseh prostorih šole. Na šoli ponujajo pester izbor dodatnih aktivnosti. Udeležba na izletih je proti doplačilu. Izbirate lahko med različni nastanitvami, kot so: študentska rezidenca, kjer imate svojo sobo s kopalnico, vendar si kuhinjo delite (v eni izmed rezidenc je dostop do interneta proti doplačilu). Pri družini, v najetem stanovanju ali v hotelu. Skupine imajo možnost izbire tečaja angleščine v kombinaciji z golfom.

  Tečaju angleščine lahko dodate spodnje hobije ali športe:
  (Za ceno in več informacij, Vas prosimo da nas kontaktirate!)

  • Golf

   

  EDINBURGH: Ta izredno kvalitetna in s strani jezikovnih institucij akreditirana šola, je odprta vse leto. Prizadevajo si, da ugodijo vsem željam tečajnikom in da se tečajniki pri njih čim bolje počutijo. Zagotovljen je visok napredek v najkrajšem možnem času. Pouk poteka v desetih na novo opremljenih učilnicah. Tečajniki se lahko zadržujejo v računalniški in študentski sobi, kjer imajo možnost souporabe računalnike ter si privoščijo kak prigrizek ob druženju s sošolci. Brezplačna brezžična povezava je na voljo v vseh prostorih šole. Na šoli ponujajo pester izbor dodatnih aktivnosti. Udeležba na izletih je proti doplačilu. Izbirate lahko med različni nastanitvami, kot so: študentska rezidenca, kjer imate svojo sobo s kopalnico, vendar si kuhinjo delite, pri družini gostiteljici ali v najetem stanovanju.

   

  JEZIKOVNI TEČAJ ANGLIŠČINE NA ŠKOTSKEM (GLASGOW ALI EDINBURGH)

  O tečajih: Izbirate lahko med 15-lekcijskim ali 7,5-lekcijskim tečajem splošnega ali poslovnega jezika. Lahko se odločite tudi za intenzivnejšo obliko tečaja, ki obsega 22,5 lekcij na teden. Odločite se lahko za skupinski tečaj (max. 16 tečajnikov, povprečno 12) ali za individualni pristop, kjer je vsebino tečaja možno prilagoditi željam in potrebam tečajnika. Izberete lahko program konverzacije v angleščini, ki obsega dvakrat po tri lekcije tedensko (1 lekcija = 60 minut). Na šoli potekajo tudi priprave na mednarodne Cambridge izpite – FCE, CAE in za izpit IELTS. Tečaji potekajo od ponedeljka do petka v dopoldanskem času 09:00-12:15 ure in popoldne 13:15-14:45, poleti tudi dlje. Tečaji temeljijo na širjenju besedišča, slušnem in pisnem razumevanju ter intenzivni komunikaciji. Učitelji si posebno prizadevajo, da tečajnik takoj spregovori v angleščini. Bodisi z učitelji bodisi z ostalimi tečajniki. Za večje ali manjše interne skupine ponuja šola program angleščina + golf, kjer se učite angleščine in obenem igrate golf.

   

  SLIKE:

   

  VIDEO:

   
  prijavnica

  CENE TEČAJEV:

  a
  Cena vključuje:

  • Tečaj po izbiri,
  • Št.lekcij po izbiri,
  • Uvrstitveni test,
  • Certifikat šole,
  • Poročilo o napredku,
  • Brezžični internet,
  • Infotočka od pon. do pet.,
  • Program družabnih aktivnosti.

   

  GLASGOW:

  Cene so v funtih (£) na teden.

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.
  Plačilo registracije je 25£.
   
  EDINBURGH:

  Cene so v funtih (£) na teden.

  Na tečaj se lahko prijavite vsak ponedeljek.
  Plačilo registracije je 25£.

   

  CENE NASTANITVE:

  Cene so v funtih (£) na teden.


  Plačilo registracije je 35£.

   

  LOKACIJE ŠOLE:

   

  >Zakaj bi se odločili za tečaj v tujini s pomočjo Jezikovnega centra Nista?<